Van két kölyökkutyám 7 es 8 hónaposak, filyton 'hatcolnak' mennyi idős korukra nyugszanak le majd?
Irto edesek de ket uzemmodjuk van: alszik es rombol.
A rombol az altalaban bunyo es vagy 100km/h-val valo rohangalast jelent a lakasban a kertben a parkban a toparton vagy ahol epp vagyunk.
Aztan elfaradnak es alszanak.
Ez kolykoknel persze normalis csak neha kicsit idegtepo a folytonos rohangalas es morgas😀
Egyebkent eleget mozognak tegnap kutyahaverokkal tomboltak vagy 2-3 orat mielott ok megerkeztek 7 es 11 kozott egyutt jatszottak az udvaron.
Ma a toparton setaltunk 2 orat es ott is bandaztak mas kutyakkal is. El is fatadtak de mostanra kialudtak magukat es ujra a rombol uzemmodban vannak.
Mikorra komolyodnak meg kicsit?
Miért nem neveled meg? Nem fognak maguktól megnevelődni...
Addig fog ez menni amíg rá nem jösz hogy nem kéne hagynod nekik.... -.-"
A kölyökkutyák már csak ilyenek. Rohangásznak, alszanak és ismét rohangásznak. Főleg a mozgékony fajták.
Néha nem ártana az agyukat is foglalkoztatnod. Akkor kevesebb idő jutna az állandó rohangászásra.
Elso ketto: tiltsam meg nekik hogy egyutt jatszanak???
Igen szoktunk tanulni is meg gyakorolni ilyeneket hogy maradjanak egy helyben. Kezemben falat tavolodok toluk leteszem a foldre es nem rohanhatnak erte meg ilyenek.
Vettem nekik labdat amit jutifalattal kell tolteni azt is nagyon szeretik gorgetni.
De pl a sima labda nem erdekli oket se a bot. Ha eldobom nem mennek utana.
Szeretnek meg ilyen huzigalosat is jatszani. Azt mar megtanitottam nekik hogy ha azt mondom ereszd akkor nem rangatjak tovabb ideadjak.
De a pacsit nem tudom megtanitani nekik. Egyszeruen tulontul felporognek es nem a feladatra koncentralnak de nem tudom miert pont a pacsinal.
Szoval eleg sokat tanulunk is veluk. Igzabol a kerdesem az hogy a kutyaknal ez a kolykos hev mennyi idos korukra mulik el.
A pörgősebb jellemű kölykök ilyenek. :)
Arra figyelj azért, hogy ne forduljon komolyra a harc, maradjon csak játék. Ha durvulna, azonnal és szigorúan le kell állítani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!