Tacskó kinti tartásra?
Szálkásszőrű tacskót télen lehet kint tartani(?
Természetesen szigetelt kutyaházzal...
én biztos, hogy nem tartanék és téged is lebeszélnélek róla, viszont az tény, hogy itt a falumba nagyon sok ember tartja kint a tacsiját/bármilyen más rövid szőrű kutyáját és megélik a ~10 éves kort is.
de ha bent tartod a kutyát, sokkal mélyebb kapcsolat alakulhat ki köztetek, ez nem csak a kutyának, neked is jó lesz :)
Az én szomszédom a Yorkiját tartja kint.
Kérdeztem Tőle, hogy nem szokott-e beteg lenni.
Válasz: "de, minden télen vesemedence gyulladása lesz. Olyankor hátrazárjuk, hogy ne hugyozzon szét mindent".
Gratulálok. A kinti tartásnak is megvan a maga ára.
Nincs tacskom....
Nem is szándékozom beszerezni mert nem tudnám neki megadni amire szüksége lenne.
Csak "elméleti" es osszehasonlitasi kerdesnek szantam.....
Én is kertvárosi részen lakok és rengetegen tartják kint a tacskójukat.Nem mondom ,hogy ez jó,én sem kint tartanám.
De ha számít,ezek nem fajtatiszta tacsik,hanem keverékek.Lehet szívósabbak,nem tudom.
Én inkább a kinti-benti tartást preferálom,sok sétával és játékkal.És a kutya dönti el,hogy mikor akar kint a kertben lenni,vagy bent. Télen garantáltan inkább bent fog pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!