Hogyan működik a kutya menhelyre adása? (Nem kérek elítélést)
Kell fizetni a menhelynek vagy hogy működik ez?
Rám/ránk hagytak egy kutyát, de kint megfagy, bent meg nem lehet.
Őket kereshetem így is, hogy nem Magyarországon vagyunk?
Nemrég költöztünk ide, kutyám még nem volt, nem tudom hogy megy ez.
Meghalt a kutya gazdája (párom nagypapája). És mi "örököltük"
Vagyis én, párom alig van itthon. Ma mire haza értem az iskolából szétkapta a házat a kis dög.
Küldő: Kutya bölcs
Címzett: Ismeretlen kérdező
Időpont: ma 19:52
Előzmény:
A kérdés: Hogyan működik a kutya menhelyre adása? (Nem kérek elítélést)
Téma: segítek
Az üzenet: Kamu kérdés :"D
Nincs ilyen idi*ta ember aki azért akarje eladni mert egfallos s.opó aki nem bírja megnevelni XD
Nem nem bírja, nem akarja, nincs ideje.
Ha kutyát akartam volna akkor úgy állítom be az életem, hogy iskolába járok vele, nevelem, vele vagyok. De mint írtam párom rengeteget dolgozik, én tanulok-dolgozom.
ÉS NEM KÉREK ILYEN ÜZENETEKET!
Akkor ne tegyél fel olyan kérdést, ami lehet hogy normális kutyások szemében nem állja meg a normális kategóriát.
Örököltetek egy kutyát, X ideig maradhat ott, nevelni sem vagy hajlandó. Ugye gyereketek nem lesz?
De lesz gyerekem.
Megbeszéljük,eldöntjük, beállítjuk rá az életünket, házunkat, és nem mellesleg lesz 9 hónapom felkészülni rá.
Nem úgy hogy hétfőn a "kezedbe nyomnak" egy kutyát, hogy a Tied es vigyed.
Reggeltől 2-3 ig bent vagyok a suliban, utána dolgozom 8-9 körül érek haza, meghalni van kedvem/időm. Ha 3-4 körül érek haza akkor meg főzök, tanulok, háztartást vezetek. Hétvégén szintén dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!