Idegrendszeri problémára valami ötletetek?
Figyelt kérdés
Kutyusom 16 éves, eddig csak forgott mostmár ugat, kapar, harap. Milgammát szed és más egyebeket is, az epilepszia gyógyszert mondta a doki, hogy lehet emelni de attol meg nagyon kába. B vitaminokat szed még emellett. Nem zavar, inkább csak féltem. Valaki tud tanácsot adni, akinek vannak hasonló problémái kutyusával?2016. dec. 7. 16:03
2/4 anonim válasza:
Amúgy már ha felvesznek rossz szokást,viselkedést így maradnak,nekem 15 lesz a kutyám februárba,sok rossz szokása van. Plusz gyógyszert nem adok neki, izületvédőt,probiotikumot kap,mert az ízülete meg az emésztése nem az igazi.
3/4 anonim válasza:
Az én öregem Nootropilt is szed egy ideje (Milgamma mellett), látványosan "visszajött" tőle kicsit. Nincs még komoly baja hálisten, csak nemigen tud egyszerre két dologra figyelni, és ha a második lenne az, hogy szólok neki (mondjuk szaglászás közben), akkor egyszerűen nem jut el a tudatáig, akkor se, ha ordítok; elmászkál a saját kis világában, amíg észre nem veszi, hogy kalimpálok, vagy három méternél közelebb nem érek. Mióta szedi a Nootropilt, ez sokat javult - nem lett tökéletes, de mondjuk öt helyett két rászólás elég neki, felakkora hangerővel.
4/4 A kérdező kommentje:
Neki volt olyan, hogy rászokott pl a kaparásra, az elmúlt, lett helyette más. A dokival fogok konzultálni. 19-én megyünk. Ő a Sevenalettán (epilepszia gyógyszer) emelne, de azt nem szeretném. Megkérdezem majd, hogy a sok gyógyszer mellett amit még szed lehet-e mást is. Egyébként, epilepszia, szív, keringésjavító, szteroid és májvédő gyógyszert is szed. Ha ezek mellett enged mást is akkor megpróbáljuk. Köszönöm a válaszotokat. :)
2016. dec. 7. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!