Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tápon és húson kívül mivel...

Tápon és húson kívül mivel lehet még etetni a kutyát amit huzamosabb ideig is lehet adni?

Figyelt kérdés
Se tápot se nyerset nem eszik most már(a nyerset még valamennyire). Kezd elegem lenni...Mi a fenét adjak neki??

2016. dec. 7. 13:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem beteg? Jó a kedve? Jutalomfalatot eszi?

Ha a betegség kizárható vegyél jó minőségű tápot tedd elé ha nem eszi vedd el előle, Következő etetés időbe oda adod. max 2 napig fogja bírni utána megeszik bármit. Nem hülye nem fog éhen halni de ha elkapatod válogat.

2016. dec. 7. 13:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mással nem nagyon...

Ha egészséges a kutya egyébként (ha nem biztos, vizsgáltasd ki), akkor nem kell foglalkozni a válogatással. Kap enni, ha eszi, eszi, ha nem, megeszi legközelebb.

Egészséges kutya étel mellett éhen nem hal.

2016. dec. 7. 13:58
 3/16 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy ezt már csináltam. Én is betegségre gondoltam de a jutalmat rágcsát tömi magába, pörgős, játszik,ugrál jó a kedve szóval biztosan nem beteg. A húst is ette egészen máig, viszont ma reggel nem ette meg. A tápja a legjobb minőségű volt ami csak erre felé van, az is bárányos nem sima csirkés és nem volt hajlandó 2-3 nap éhezés után sem megenni....még csak rá sem nézett. Nem tudom mi tévő legyek :/
2016. dec. 7. 14:00
 4/16 anonim ***** válasza:
A 2-3 nap alatt jutit/ asztalról leeső dolgot kapott? Mert ha igen azzal ki tudta húzni.
2016. dec. 7. 14:07
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha a táp valóban jó minőségű, akkor csak azt adj neki. Kiméred a napi adagját és minden nap ugyan abban az időben tiszta tálba eléteszed(az egynapi adagot 6 hónapos koráig 3, 1 éves koráig 2 részre elosztva add neki, de ha elmúlt egy éves akkor naponta 1x etesd).

Közben semmi nasi, juti! Egyetlen falat se! Előbb vagy utóbb megtörik a jég és falni fogja.

Esetleg lazac olajat tehetsz rá.

2016. dec. 7. 14:14
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen azt mindig kap de nem annyit hogy jól lakjon vele. Nagytestű, 1-2x hányt is az éhségtől amikor nem kapott enni szóval nem hiszem hogy az a pár falat elég lett volna neki.
2016. dec. 7. 14:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Én mondom hogy soha nem fogja falni a tápot. szerintem még az éhendöglés küszöbén sem enné meg. Már kicsi kora óta utálja. Mikor kis konzervet vagy halat kevertünk bele akkor még épen belenyalt viszont csak simán a tápot nem eszi inkább hal meg. Nem szeretném még 1x éheztetni mert szerintem eredménye nem lenne, elég jól ismerem már hogy ezt biztosra megmondjam.
2016. dec. 7. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:
Jaj az enyém is ezt kezdi el mostanában csinálni. Minőségi táp - nem kell neki, minőségi nedves konzerv - már arra is finnyáskodik... Ma vettem neki csirkemell-csontot, na azt bezúzta... nekem is elélne jutalomfalaton, de hát azt csak napi egyszer, na jóóóó, most hogy hideg van kétszer kap :)
2016. dec. 7. 14:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nasit adsz neki, ne várd, hogy egyen. Tisztában van vele, hogy ha eleget vár, úgyis adsz neki valamit.
2016. dec. 7. 14:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha a táp mellett mást is adsz neki persze, hogy nem eszi, megvárja míg kap mást. De ha SEMMIT nem adsz neki, egyetlen falatot sem, akkor megfogja enni a tápot. Ugyanis az életösztön magasabb bennük.

Vagy tudod mit, vegyél neki kaviárt meg libamájat süss mellé meg bio szín nyúlhúst:))

2016. dec. 7. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!