Kb.2 hete találtam az utcán egy kb.3-4 hónapos mudi fajtájú kutyust. Elkezdett bedurvulni, csipked az éles fogaival, megtámadja sétáltatásnál a gyanútlan járókelőket. Hogyan lehetne leszoktatni erről, milyen nevelési módszerekkel?
Figyelt kérdés
Ha simogatjuk, akkor is harapdálni kezdi az ember kezét, nagyon erősen, sebeket ejtve a fogaival, ha ellökjük vagy rászólunk, olaj a tűzre, a nadrágunkat, ruhánkat kezdi el vadul húzni és tépni. Körbeugrálja az embereket és harapdál, fájdalmasat csíp. Ha lefogjuk, morog, ki akar szabadulni és megbolondul, bekattan. Akkora ereje van, hogy csak na, közben vicsorít, támad és morog. Minden sétáltatásnál eljátssza ezt. Lehet ahonnan jött, erre trenírozták? Első kutyám, inkább macskás vagyok mint kutyás, megköszönöm a jó tanácsokat, ötleteket, mit lehetne vele kezdeni.El van látva rendesen mindennel, rengeteg játék, rágcsálnivaló, kényelmes fekhely stb.2016. dec. 6. 22:02
11/12 anonim válasza:
Téged sem támad meg. Ő így játszik. Nincs keze, csak a szájával tud fogni, borotvaéles babafogacskái vannak, és valószínűleg a tesóihoz szokott, akiket véd a szőre meg a vastag bőre. Meg kell tanulnia, hogyan kell szépen játszani.
12/12 A kérdező kommentje:
Nincs chipje. Első volt, hogy elvittem állatorvoshoz. Egyébként egy autóból tették ki egy szatyorban egy forgalmas bolt előtt...mesélték a szemtanúk.
2016. dec. 8. 03:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!