Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljunk? Van egy 8...

Mit csináljunk? Van egy 8 éves spánielünk aki öt napja nem evett, hányt.

Figyelt kérdés
"Van egy 8 éves spánielünk aki öt napja nem evett , hányt." ezért kihívtuk az állatorvost bekötötte neki az infúziót és adott neki egy két injekciót.. ez volt 10.500 forint.. Meg állapították hogy daganata van , de nem tudják megmondani hol amíg nem "vágják fel" ami 8000 forint , ha a lépén van a daganat akkor még megmenthető , és ez még plusz kb. 15-18 ezer forint az utolsó adag dugi pénzünk is erre költjük, már kajára sincs nagyon... És a gond az hogyha a máján van vagy egyéb helyen akkor már nem is fogják felébreszteni.. ami így még 8ezer forint. És most elaltathatnánk és nem kéne kifizetnünk ennyi pénzt, de ha mégis a lépén van, és megmenthető és mi meg elaltattuk, akkor akkora lelkiismeret furdalásunk lenne hogy aludni sem tudnánk...bocs ha kicsit fura a fogalmazás ezt is sírva írtam le, ha valaki tudna egy épkézláb ötletet adni azt nagyon megköszönném.
2010. máj. 1. 14:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Meghalt. :'(
2010. máj. 1. 15:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Micsoda??? :O :(
2010. máj. 1. 15:19
 13/22 anonim ***** válasza:
hogyhogy?
2010. máj. 1. 15:19
 14/22 A kérdező kommentje:
máj daganata volt, és már felsem ébresztették..
2010. máj. 1. 15:41
 15/22 anonim ***** válasza:

14:11kor írtad, hogy bevállaltátok a műtétet, és már kész is? És elpusztult? Ez nekem fura. 3/4 óra alatt, hogy lehet mindent elintézni?

Mindegy, ha tényleg így van, sajnálom.

2010. máj. 1. 18:34
 16/22 anonim ***** válasza:

Gondolom,felnyitották és akkor látták,mi van bent,az UH sem mutat ki mindent.

Mi pont így jártunk a 15 éves foxi-tacskó keverékemmel.

2010. máj. 1. 19:48
 17/22 A kérdező kommentje:
igen azért volt ilyen gyors, mert addigra a nagymamám már ben volt a városban a kutyával és akkor döntöttük el telefonon" és igen így 45-50 perc alatt felnyitotta" és.. éss... hát köszönöm mindenkinek a segítséget :( egy egész napot átsírtunk...
2010. máj. 1. 20:26
 18/22 anonim ***** válasza:

Csak annyit akarok írni, hogy nagyon sajnálom és tudom mit érzel. Nekem tegnap halt meg a kutyám, nagyon szenvedett szegény. Nem nagyon tudok észhez térni...

Úgyhogy kitartás!

2010. máj. 1. 21:03
 19/22 A kérdező kommentje:
köszönöm..:(
2010. máj. 1. 21:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Fogadd részvétem. :( És ne legyen lelkiismeret furdalásod a döntés miatt! Hidd el, így legalább nem szenvedett szegény, míg ha nem adtatok volna esélyt, lehet, még élhetett volna, de szenvedve. :( Így legalább most boldogan szaladgál az örök vadászmezőkön...
2010. máj. 2. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!