A kutyámmal nemrég kezdünk nyersezni viszont mintha kicsit sokat enne. Szerintetek?
Figyelt kérdés
szóval a kutyám kb 30-35kg, 10 hónapos és naponta 4 darab farhátat megeszik (reggel 2- este 2) ami 800g. Nem sok ez egy picit? Nem kövér. Ja és a farhát kellé kell még valamilyen kiegészítő vagy valami?2016. nov. 28. 14:40
1/3 anonim válasza:
A farhát önmagában nagyon csontos, kellene mellé még húsosabb cucc is. Pl. csirkemell, vagy comb.
Egyébként a kutya súlyának kb. 2-4%-át kell adni, attól függően, hogy hízik vagy fogy-e netán, kell beállítani az adagot. A 80 dkg tehát nem sok!
2/3 elwera válasza:
A 15 kilós kutyám és az 5 kilós kutyám együtt, volt amikor megevett egy kiló farhátat. Csak leraktam a földre, körülnéztem, és már nem volt ott semmi. Pillanat alatt eltüntették. Mondjuk én nem adagolom így ki, van hogy fél kiló májat kapnak együtt, van hogy száraz tápot, csirkeszívet, szárnyat, nyakat, mikor mit.
3/3 anonim válasza:
Nekem van hogy a 40 kilós eb 1,6kg farhatat es 1,4kg egyéb húst eszik amikor sokat megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!