Milyen fajta lehet ez a kiskutya? Úgy fogadtuk be nemrég, nem volt szívünk az utcánhagyne se sintérhez vinni.
Figyelt kérdés
Először labradorra vagy vizslára tippeltünk de olyan kis vékony és hosszú lábai vannak. Valakinak van valami tippje?
2016. jún. 5. 15:26
1/6 anonim válasza:
Utca mix. Ránézésre nem fog nagyra nőni. :) Aranyos
2/6 anonim válasza:
Én általában felismerem hogy milyen fajta lehet benne de ez tényleg nem megy, amúgy nagyon aranyos és amúgy kicsike lesz <3
3/6 A kérdező kommentje:
Hát legalább ennyivel is előrébb vagyunk, mi azt hittük, hogy valamilyen nagyobb testű. :D
2016. jún. 5. 15:38
4/6 anonim válasza:
Édespofa, akármi is legyen. Kis szomorú szemű.
5/6 anonim válasza:
Utcai mix, talán vizsla lehet benne. Szerintem közepes méretű lesz. :)
6/6 anonim válasza:
Amúgy a vizslának hosszú, vékony lábai vannak. Szerintem is van benne valami vizslavér. Ha sokat szimatol, és rástartol minden mozgó és mozdulatlan akármire, akkor fix, hogy vizslafajta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!