Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám teljesen kiborul ha...

A kutyám teljesen kiborul ha az égen tömegével repülnek a madarak, őrült ugatásba kezd, fel alá rohangál? Miért csinálja?

Figyelt kérdés
Menhelyi kutyám van, se a macskát se a madarakat, se a gyerekeket nem bírja. De ez a madár téma ezt nem tudom megérteni.

2016. nov. 28. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem kell megérteni. Számtalanszor leírtam már ilyen esetekben, ahol semmiféle mélyebb magyarázat nincs, (kaptam is érte hideget meleget)

abszolút időpocsékolás a miérten agyalni.

Nekem ugyanilyen evidencia ilyen esetben azt kérdezni, miért nem tiltod le?

Miért csinálja? Mert senki nem kérte rá, hogy ne csinálja. Ennyire egyszerű.

Tiltsd le, probléma megoldva.

2016. nov. 28. 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Amúgy nem tudom miben jelentkezik nála azt, hogy más élőlényeket "nem bírja" sokkal inkább ebbe lenne érdemes energiát fektetni, az oka, és a következményei is sokkal komolyabb lehet.
2016. nov. 28. 12:00
 3/9 homo ludensz ***** válasza:
31%
A miénk nem menhelyi. Kicsinek kaptuk. Ő egy mudi és Zsuzsa a neve. A kerítés mellett fut belül és ugatja a galambokat ha leszállnak a villanyvezetékre az utcán. Az udvaron vannak magas fenyők és pihennek ott a galambok Zsuzsi meg két lábra áll a törzsnél és ugatja őket. Mondjuk engem nem zavar.
2016. nov. 28. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
29%

LOL :D

Szoktál beszélgetni vele? De most komolyan, a helyedben oda mennék hozzá átölelném és dumálnék neki. Tetszenek, szeretnéd megfogni, bántanak, ügyes vagy, hagyd őket a fenébe, meg ilyesmi ......

2016. nov. 28. 12:20
 5/9 Duenna ***** válasza:
24%
Felébred benne a vadászösztön. Ennyi. Semmit nem kell csinálni, pláne meg "letiltani" nem.
2016. nov. 28. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Biztos fejlövése van.
2016. nov. 28. 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:

"Semmit nem kell csinálni, pláne meg "letiltani" nem."

Sose fogom megérteni, miért van az, hogy attól hogy valaki egyszer elment egy kutya mellett, már rögtön annyira hozzáértőnek képzeli magát, hogy tanácsokat meg osztogatni.

Ha egy kutya bármitől teljesen kiborul, az nem egészséges, nem hagyható, és ilyen esetben le kell róla tiltani.

Nem egy neurotikus rögeszméig fokozódó ilyen esetet láttam már, ami pusztán azért fajult el, mert semmit nem csináltak vele.

Duenna , inkább a foci kategóriába irkáljál, azt már megszokták az emberek, hogy ahhoz mindenki ért.

2016. nov. 28. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hagyjuk csak, hogy a kutya levadássza a macskákat, madarakat és gyerekeket... Ha nem értesz hozzá, ne válaszolj!

Kérdező, tiltsd le erről. Így biztonságosan nem lehet együtt élni egy kutyával, hogy nem tudod kontrollálni. A kutyának sem egészséges így, hogy tiszta stressz minden alkalommal, amikor elrepül egy madár fölötte. Ha te nem tudod letiltani erről, kérj segítséget kiképzőtől.

2016. nov. 28. 14:32
 9/9 elwera ***** válasza:
Lehet hogy fogott már madarat és ízlett neki. Mindet meg akarja fogni. Jelez a többi kutyának, gyertek ott repül a kaja.
2016. nov. 28. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!