Egy őrült kutyagyilkos van a falvunkban! Tudom ki az de nem tudom bizonyítani tetteit! Segítség!?
Nekem is nagyon fájt mikor legutóbb elvesztettem a kedvenc állatomat: a kutyámat! A Földön találtam reggel megmeredve habzó szájjal.Ő volta 9-edik életemben és ezt megelégeltem!
Nem bírom tovább! A falubelieket kérdezgetem és nekik is ugyan ez a problémájuk! Folyamatosan a nagyobb hangú kutyák elhaláloznak és nem tudjuk ki/mi miatt! Ám a napokban egy idegbeteg ember elszólta magot mikor egy kutya megharapta! Idézem" A pokolra jutsz te kutya,mérget neked és megdöglesz" ÉS akkor egy olyan harag gyűlt bennem amit még sosem éreztem! És ezzel az a probléma hogy ez az ember a SZOMSZÉDOM! Nem tudom mit csináljak! Hogyan bizonyítsam őrült tetteit! Mivel etethette meg a kutyákat amitől 10 per alatt meghaltak és habzott a szájuk! Az egyik ilyen halált már láttam 3 éve! De utána mindig csak reggelre haltak meg! Most óriási nagy segítség lenne ha tudnátok segíteni! Az sem érdekel ha szóltok az államvédelmiseknek csak fékezzék meg ezt a tettet! Ugyanis nála fegyver is van amivel 3-szor sebezte meg kutyámat amiből szerencsére ki is gyógyult! Régebben hurkokat alkalmazott a megfojtásukra! Kérlek szépen titeket segítsetek! :/
Ugyanis nála fegyver is van amivel 3-szor sebezte meg kutyámat amiből szerencsére ki is gyógyult
akkor kellett volna feljelenteni..
amit most tehetsz az hogy ismeretlen tettes ellen a többi károsultan feljelentést teszel állatkínzás miatt...
még ha tudnád is bizonyítani, nem lenne semmi
nálunk nem szankcionálják eléggé az állatkínzást
én előbb intézném el, mint hogy nekiálljak bizonygatni
Te meg mit okoskodsz itt!
Mi ez: "ne forduljon elő újra"
Itt nem arról van szó hogy mondjuk valaki elálta az autóval a lejárót oszt akkor többet ilyen ne forduljon elő,hanem egy kutyát egy családtagot mérgezett le az a sz@rházi.Azt a kutyát már nem fogja pótolni semmi se!Én nem tudom hogy mit képzel magáról az a g@najtúró hogy sorba mérgezi a kutyákat,az biztos hogy egy verés a minimum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!