Ki tud nekem egy nagytestü kutya kölyköt ajándékba?
Ő is nagyon cuki!
Hirtelenjében ennyit találtam.De vannak még sokan.Válogass ne kapkodd el a döntést!
Sok sikert!
Van megoldás? Nagyon sürgős! Egy tibeti masztiff keverék óriásbébinek szerető gazdira lenne szüksége, mert elköltözünk, és nem vihetjük magunkkal. Többi alább.
Sok kutyusnak találtam már gazdit, de ő nehéz ügy, mert GYORSAN kell megoldás! Kb 60 kiló, gyönyörű, egy éves, autóból dobták ki. Kiváló házörző, de lakásban is elvan, ha gyakoriak a séták. Macsek mellé nem való. Kan, Dani a neve, tündérmackó, szeretethiányos, hálás és nem követelőzik, nem hisztis, tele van szeretettel. A szemfogaiból kb fél cm-t lefűrészelt egy idióta. IGAZI BARÁT és csak a legjobbat szeretném neki!
Nagyon szépen köszönök minden segítséget, akár az iwire, facebookra is rakjátok fel kérlek őt, mert gyakorlatilag egy hetem van, hogy szerető családot találjak számra, különben nem tudom...
Előre is köszönöm!
Telszámot is küldök akár priviben, ha kérdés van, jelezzétek, mindenre válaszolok.
Fotók róla itt:
Bocsi :(
Be állítottam,h lehessen. Amit írtam azt a főoldalon találtam pont ma tették ki,de ha gondolod elkérhetem a mail címét neked :)
akkor ezek szerint láttad azt a kérdést:)
Nem én vagyok az,csak az áldott jó szívem.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!