Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki tud nekem egy nagytestü...

Ki tud nekem egy nagytestü kutya kölyköt ajándékba?

Figyelt kérdés
Jó heje lenne kertes házban élne...
2010. ápr. 30. 12:47
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
köszi
2010. ápr. 30. 13:20
 12/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem hiszem,hogy mernék a gyerekem mellé egy kanári-szigeteki kutyát.
2010. ápr. 30. 13:31
 13/30 A kérdező kommentje:
nem ismerem ezt a fajtát akkor inkább ne probálkozzak?utolso?
2010. ápr. 30. 13:38
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem ha most nincs pénzed megvenni egy nagy testű kutyát akkor később miből fogod ellátni? Tudod te mennyit eszik egy ilyen nagy testű kutya? Ráadásul nem Pedigree-vel meg Chappy gagyi tápokkal kéne etetni, hanem márkásakkal (Acana, Orijen stb.) főleg fiatal korában, hogy a csontozata, ízületei rendesen kifejlődjenek!
2010. ápr. 30. 13:48
 15/30 anonim ***** válasza:
95%

A kanári szigeteki kutya nem való gyerekek mellé.

Kifejezetten harci kutyának lett tenyésztve és akár mennyire kedvesnek, barátságosnak és jól neveltnek látszik semmiképpen nem engedném, hogy egyedül maradjon a gyerekkel... (és ilyen előfordulhat bármikor pl: a gyerek a suliból jön haza... Kivéve persze ha kennelben vagy láncon tartod, de akkor meg minek a kutya)

2010. ápr. 30. 14:48
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha már a megvételre sem szánsz pénzt, akkor miből fogod etetni, oltatni, ellátni, orvoshoz vinni, kullancs ellen védeni? A napi étel igénye se kevés, én tudom, 60kg-os kutyám van.

A nagytestű kutyák között sajnos nagyon gyakori a diszplázia. Szerzel ingyen egy kölyköt, 1 éves korában kiderül, hogy dp-s, miből finanszírozod a 100-300ezer forintos műtétet???

Vagy gyűjts egy tenyésztői kiskutyára, vagy fogadj örökbe menhelyről. A kölykök, és a fiatal felnőtt kutyák is folyamatosan cserélődnek a menhelyeken, ha most nincs senki, aki tetszik, akkor nézd meg 2 hét, 1 hónap múlva a honlapjaikat. El lehet menni messzebbi menhelyre is.

De a szaporítókat semmiképp se támogasd, van bőven elég mentendő kutya az országban (másfél millió), nem kell kielégíteni a kínálatukat.

[link]

2010. ápr. 30. 15:29
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nézd meg őt.Szerintem aranyos lehet.És gyerekek mellé is ajánlják!

2010. ápr. 30. 16:06
 18/30 anonim ***** válasza:

Érdekes,hogy ingyen akar kutyát és olyan igényei vannak,mint a canario.

Tudod,az igényeket meg is kell fizetni!

Egyébként menhelyen is találsz nagyra növő kölyökkutyát,érdemes többször érdeklődni.

Fajtatiszta kölyköt nem fog senki hozzád vágni ingyen,de ha esetleg mégis,nem biztos,hogy jól jársz vele.

2010. ápr. 30. 16:09
 19/30 anonim ***** válasza:

[link]

Ők is nagyon édesek!:)

2010. ápr. 30. 16:10
 20/30 anonim ***** válasza:

[link]

Ő is még kölyök és tuti nagyra fog nőni!

2010. ápr. 30. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!