Hogyan szoktassam le anyóst a kutyákról?
Mindig elviszi magával az ágyba az egyiket, addig a másik teljesen magába van zuhanva, enni se akar, őt meg kicsukja addig a kertbe, és az Istenért nem vinné magával.
Nyers koszton vagyunk hónapok óta, tegnap este adott nekik enni, de olyan felállásban, hogy a kutya azóta is hasmenésezik.. (megyünk dokihoz) - mi van ha egyszer nyers disznóhúst ad neki egyszer? Vagy milyen jogon eteti a kutyáim? Teljesen nagyra van magával, hogy ő tudja, hogy a kutyák a nyers húson lévő bacikat nem tudják elpusztítani, és azért betegek tőle, miért nem főzöm meg, vagy majd ő fogja.. holott eddig semmi baj sem volt, csak amikor ő adta nekik (fogalma sincs mit adott, én se tudom sajnos.. vagy csirke belsőségeket, vagy bárány belsőségeket)
Hogy fogassam fel vele, hogy én etetem a saját kutyáim, és hogy ne vigye el folyton a kutyát?
- 4 éves shi-tzu és 2 éves whippet -
A shitzu-t viszi mindig el, ha ez számít.
Nem szabad anyóssal együtt élni.
A párodat kérd meg, hogy állítsa le az anyját, és minél előbb költözzetek el.
Whippetet nem tartunk kertben!
Szoba kutyusok, csak amíg ölelkezik a másikkal csukja ki....
Nem tudunk még elköltözni sajnos, munkanélküli lett a férjem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!