A kutyám nagyon sokat pisil-kakil. Szerintetek mi lehet az oka?
Nagyon sürgősen vidd egy másik orvoshoz! Nem értem, hogy a ti dokitok miért vette ezt ennyire félvállról.
Keress egy jól felszerelt rendelőt, ahol van lehetőség vérvizsgálatot végeztetni és oda vidd el. A vérképből nagyon sok minden kideríthető.
Na a nagy mennyiségű kakit máris értem. Házikosztot (amit embernek főzünk, és pl. sózott) nem adunk kutyának. Lehetőleg konzervet se, tápanyagtartalma gyakorlatilag nulla.
Egyféle módon etesd, egy jó minőségű száraztáppal (kölyök változat), inni legyen mindig friss vize, másra nincs szüksége.
Vagy, kipróbálhatjátok a BARF módszer szerinti etetést, olvass utána. Ennél az etetési módnál általában jóval kevesebb a végtermék, sőt kevesebb a vízivás is.
Túl sok és valszeg sz@r minőségü kajàt adtok neki. Ajànlom a Happy Dog vagy a Bosch tápokat. Azért kakil ilyen sokat, mert a kajàból semmi tàpanyag nem szívódik fel, hanem az egész àtmegy a kutyán. Szójàval tömöd.
Tudom mit beszélek, állatorvosi asszisztens végzettségem van, és àllatpatikàban dolgozok.
A cukorbetegség valószínű, azonnal vizsgálat!
Vannak érzékenyebb gyomrú, emésztőrendszerű kutyák, a tiéd ilyen lehet. Attól még, hogy más kutya bírja, nekik sem tesz jót. Évek alatt komoly károsodást okozhat a szervezetükben a nem megfelelő táplálás (vese, máj pl.).
Etesd egy jó minőségű száraztáppal, mást ne adj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!