Nem bírja a gyomra a nyerset?
Figyelt kérdés
A kutyám 5 hós. 3 napja nyersezik,ami eddíg vadhúsból állt főzve,ebből kb mindennap 4-5 kis kockára vágott husi kapott,4-5 csirkelábat,pár db csirke májat,pár db csirkezuzát,fél almát. Kb egy adagra ennyit kapott. 3 napig ez jól is ment,de mára rá sem ismerek...Tudni kell,ő egy zabagép,bármit megeszik amit elé rakok,de ma már reggel öklendezett(lehet h hányt is,nem láttam) és most a vitaminja sem kell neki,a kajájához meg hozzá sem szagult. De most nem kapott reggel nyerset az öklendezés miatt,picit megijedtem h a nyers az oka. Egyebek között nem túl levert,nem túl gyenge de azért látszik h baja van. most behoztam a házba h lassam eleget iszik-e.
Nem tudom jelent-e vmit de a hasa negállás nélkül morog. A doki csak délután tud kijönni.
2016. nov. 23. 09:52
11/15 anonim válasza:
Veletek kellene a nyers húst megetetni.
12/15 anonim válasza:
Utolsó, a nyers a legjobb, amit a kutya kaphat. A főzéssel elvész egy csomó értékes tápanyag.
13/15 anonim válasza:
Igen, vannak olyan kutyák, akik teljesen jól bírják, ha nem szabályosan állítod át őket, de azért érdemes betartani az alapelveket. A dokitoknál plusz pont, hogy nem ellenezte a nyersezést, de valószínűleg neki az átállításról nem volt információja, tapasztalata, csak arról, hogy felnőtt már nyersező kutya hogyan, miket ehet. A Facebookon a Barf - a nyersetetés - Fórum vagy a B.A.R.F elvek az alapoktól mit miért és hogyan csoportokat ajánlom neked, fognak segíteni mit hogyan csinálj jól és van kifejezetten a kölyöketetésről is fent anyag.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2016. nov. 23. 12:28
15/15 anonim válasza:
Nekem sem bírta az egyik kutyám, minden nap kihányta. Egy hétig bírtuk, utána visszatértünk a táphoz. Az enyém abban az egy hétben csak csirkét kapott: farhát, mell, szárny, comb. Szerintem vannak olyan kutyák, akiknek nem jön be. A másik vidáman nyersezik azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!