Mit jelent az, h zárt bőrűek a kutyák?
fogalmam sincs mit jelent az a zárt bőr.
de pl. a labi nem egy fázós fajta kutya. valamelyik nap megsajnáltam, hogy hú de fúj a szél meg esik is, gondoltam beengedem. erre körülnézett a konyhában és miután végzett, kikéredzkedett. ez van :)
Szerintem ilyen kifejezés nem létezik, csak azok találták ki, akik kirakják a hidegbe a szerencsétlen, rövid szőrű kutyáikat...
Nekünk voltak tacskóink, igenis fáznak kinn a hidegben. Amíg mozogtak, rohangáltak napközben, nem volt gond, de mikor eljött az este... szerintem megfagytak volna kinn éjjel.
A nagypapám nem szerette az állatot a házban, de a kutyáknak volt helyük a tehénistállóban, ahol télen sem volt soha 12-15 foknál hidegebb. Vagy a szalmában aludtak, vagy olyan is volt, hogy a fekvő tehén hátán :) soha nem bántották a jószágot, s a tehenek sem őket.
Szerintem az, hogy a kutya fázik-e kint, a szőrtípusától függ, nem attól, hogy a bőre milyen, Ez csak egy kifogás, amivel az emberek a lelkiismeretüket próbálják nyugtatni.
6) hozzáfűzném: pedig 3 hónapig velem lakott a szobában, de úgy döntött jó neki kint. pedig úgy ment a kinti helyére, ha akar estére visszajöhet. nem akart.
egyébként ő ilyen perverz, hogy kiül az esőre és úgy bámulja az eget :)))
igaz kint meg van egy teljes saját "szobája": fotel, matrac, csak úgy kirakott irodai gurulós szék....mit gondolsz melyikben alszik? perszehogy a székben.
kis dilis :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!