Hogy reagálnak a kutyák a horror filmekre?
Figyelt kérdés
Tehát, ha a kutyáddal nézel horror filmet, látszik rajta, hogy fél, vagy teljesen közömbös? Elbújik esetleg?2016. nov. 17. 20:56
2/11 anonim válasza:
A mancsával eltakarja a szemét, de óvatosan azért kukucskál.
3/11 anonim válasza:
Nem érdekli inkább elmegy vagy alszik :D
4/11 anonim válasza:
Odapillant egyszer kétszer, de úgyse érti
5/11 anonim válasza:
Nyalja a monitort ha ömlik a vér.
7/11 anonim válasza:
Egy-egy sikításra, hangos zajra felkapja a fejét, de neki tökmindeg, hogy vígjáték vagy horror meg a tv-ben...
8/11 anonim válasza:
A mieink maximum a kutyaugatásra, esetleg macskanyávogásra kapják fel a fejüket, amúgy békésen alszanak, míg mi tévézünk.
9/11 anonim válasza:
Az enyém arra reagál amikor én félek :D
Egyszer úgy megijedtem egy jelenettől (nemtom már melyik filmben) hogy ültömben urgottam vagy tíz centit, és belevetettem a fejem a párnák közé :D
A kutyám meg odajött és elkezdte nyalogatni az arcomat meg nyüszített, nem értette mi bajom van
10/11 anonim válasza:
ááááá, okosak ők!! Az enyémet a tücskök ciripelése zökkenti ki a Natgeón! kizárólag. Az állatok se nagyon érdeklik inkább nem érti hogy miért nem érzi a szagokat és néz a tévé mögé nagyon cukor :) !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!