Naponta hányszor, és egyszerre mennyit?
Figyelt kérdés
Mudi kutyáról lenne szó, kölyök, és felnőtt etetésére is kíváncsi lennék. És esetleg tudnátok ajánlani tápot, ami nem olyan nagyon drága, de olyan középminőségű? Köszönöm.2010. ápr. 29. 20:51
1/3 anonim válasza:
Közepes de jó minőség és nem túl drága: Happy dog (mudinak medium baby, majd medium junior). Fél éves korig napi háromszor, 6-15 hónapos korig napi kétszer, majd napi egyszer. A napi mennyiséget megtalálod a zacskó hátulján, de a napi mozgás mennyiségtől is függ valamennyire, plusz a jutalomfalalttól és egyéb ételektől. Szerintem jó táp és megfizethető. Én 8.700-ért veszem a 10 kg-os kiszerelést és kb. 2 hónapra elegendő a border collie-mnak.
2/3 anonim válasza:
Középkategóriás táp még a Purina Dog Chow is, van csirkés, bárányos és pulykás változata is kölyöknek és felnőttnek egyaránt. Az én kutyám bármelyik kipróbált prémiumtápnál jobban szerette, viszont több kutyánál hasmenést okozott már.
3/3 anonim válasza:
Fél évces koráig naponta 3-4 alkalommal. Egy éves koráig kétszer, utána bőven elég neki egyszer. Kevés kell neki, takarékos kutya. Én mindig este szoktam etetni őket, séta után. Én Orijent adok nekik.
De amúgy Dog chow, Pro plan, Biomill, Happy dog, Acana ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!