Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen tipusu embereknek...

Milyen tipusu embereknek ajanlod a boxer kutyat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt eletmodra, szemelyisegtipusra, esetleg nemre es eletkorra. A kertes haz es a jo korulmenyek adottak.
2010. ápr. 29. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyannak mint én :-)

Nekem voltak boxereim, nagyon hozzám illőnek éreztem őket (sajnos megöregedtek és már nincsenek)

Én sportos életet élek, mindenhová vittem magammal őket, nagyon sok időt töltöttünk együtt, mindenki úgy ismert engem mint a boxeres lány :-) (már 6 éve nincsenek sajnos, de éppen tegnap futottam össze egy régi ismerőssel, aki kérdezte, hogy megvannak- e még...)

Szóval legyen sok időd rá, mert nagyon igénylik az imádott gazdi társaságát, törődését.

És szerintem fontos az is, h legyen elég pénzed, mert a rájuk jellemző betegségek kiküszöbölése miatt, vagy kialakulásának eltolása miatt élég ddrága ttáplálékkiegészítőket "illendő" megvenni.

Nyáron nagyon nem bírják a meleget, én emiatt légkondit szereltettem a lakásba és olyankor nem tesz jót nekik a séta. Én olyankor kora reggel és késő este sétáltattam őket. És a kertes ház ellenére (én is abban élek és akkor is abban éltem) igénylik asétát, a kutyahaverokat :-)

nagyon ragaszkodó és gyerekbarát kutyák, a legnagyobb kedvenceim. :-)

2010. ápr. 29. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és ha olyan vagy, akit zavar a ha összenyálaz örömében, esetleg ugrabugrál, akkor nem neked való... ők nyálaznak, főleg melegben. Engem sosem zavart, de én egyszerű farmeres lány voltam akkor is, nem olyan tiptop cicababa :-)
2010. ápr. 29. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Jók gyermekes családoknak bárkinek jó de viszont valamnnyit foglalkozni kell vele minden a neveléstől függ pl ha gyereke családnak lessz akkor mindig simogatni kell és ugy is hogy odahívod és nagon hrtelen megsimogatod és akkor biztos hogy nem harap meg senkit.
2010. ápr. 29. 20:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, nekem a nyaladzas nem okoz gondot a legkisebb mertekben sem, en a melegitos kategoriat kepviselem :) Olyan kutyara lenne szuksegem, amelyiknek van egyenisege, huseges es ragaszkodo,van kiallasa, meg nem art ha nagy a tureshatara, mert neha hajlamos vagyok dogonyozesre...
2010. ápr. 29. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha még pörgős is vagy, és azt szereted ha egy kutya is pörgős, akkor sztem neked találták ki :)
2010. ápr. 29. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon imádom a boxert, szüleimnek az volt.Ragaszkodó, okos ,nagyon szereti a gyerekeket csak az a baj bármennyire vigyázol rá, elég rövid életű.Anyuéké 11 éves volt és ez a boxereknél állítólag a max.Sajnos :(
2010. ápr. 29. 23:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért nem max a 11 év, nekem a legidősebb 13 volt, a két másik 12 és 11 amikor el kellett altatni. De tény, hogy rövid éleűek és sajnos olyan hamar elmegy az a kis idő...

én azért nem vettem magamhoz azóta boxert, mert abnormális szeretettel állok hozzájuk és nem bírom ki, ha el kell engednem. :S

egyáltalán nem akartam kutyát Utánuk, de aztán az egyik testvérem rám bízta a kutyáját míg nyaralt, aztán nálam maradt (mondjuk szomszédok vagyunk közös kerttel)

Szóval a boxert neked találták ki ha tényleg olyan vagy, ahogy írtad! :)

-első és második hsz voltam-

2010. ápr. 30. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
akkor ez megfelelú kutya számodra
2010. máj. 1. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!