Milyen kistermetű, benti kutyát ajánlanátok?
A westie gyakran csirkeallergias szival az o etezese koltseges lehet. Persze ez barmelyik kutyara igaz lehet de ismeroseim westijei mind allergiasak.
En bologneset ajanlanam neked. Nem hullik a szore es turelmes kiskutya. Bentre idealis. A terrierek es a tacsko tobb kihivast tartogat neveles szinten de barmelyik jo lehet.
Én is bolognese párti vagyok és valóban nem hullik a szőre, nekem is az van már 12 éves.
Egy nagy bohóc, magyaráz, ha ránézek már eldobja magát egy kis hasvakarásért. Imád sétálni, de nem szükséges neki több órás lemozgatás. Ha tanulsz ott fekszik a lábadnál, csak veled lehessen, de a TV nézésben is partner :-). Ja és jó jelző kutya, ha neszt hall, ugat (legalábbis a miénk).
Hogy melyik kutya hány évig él, az sok mindentől függ, de akár genetika is lehet, tehát lutri. A miénk 12 éves és kétszer volt gerincműtét közelében (gerincsérves), de iszonyú mázlink volt, egy nagyon jó ortopéd állatorvost találtunk és eddig megmenekültünk a műtéttől.
Szóval válaszd bátran a bologneset, ha ilyen kutyus veszel, érdemes 1 éves kora után kúra szerűen porc és ízületvédő szirupot adni neki. Nekünk csodát tett. És akármilyen kistestű kutyát veszel, ne engedd lépcsőzni. A gerince (és a pénztárcád) a tét.
A francia bulldog, mopsz, palota pincsi az ilyen jellegű kutyák... Nos csúnya mondat ez de nem igazán ideálisak számomra. Jól esik ha feltünően kifejező egy kiskutya arca mint pl: tacskó.
De köszönöm a vlaszaitokat sokat segítettetek nekem :)
Ha valaki még szeretne szivesen várom a további válaszokat. Hátrány abból sosem születik :)
Terveztem menhelyre is menni meglátogatni kistermetű keverék kutyusokat. Pont ezért is amit írtál.
A többi fajta téren a fajtiszta kutyusok terén tenyésztőket is szeretnék meglátogatni és ezeket a fajtákat amiket ajánlottatok megnézni élőben is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!