Hogyan neveljek?
Ahogy akarod.Ha jó kapcsolatot akarsz a kutyáddal akkor nyilván nem bántod,kényszeríted,hanem megmutatod mi a jó,és dicsérsz.
Cesar Millan módszereit nem,de a tanácsait ajánlom.
Ezt hogy érted?...
Én így nevelem a Kutyáim,nekem bevált.Nyilván részletesebben is leírhatnám,de a lényeg ez,és sokan még ennyit se képesek megtenni.
Nem értem mi bajod...
Igen is beválhat ha rászánja időt.A kérdezőnek pedig az volt a kérdése,hogy hogyan nevelje a kutyáját.Nos,szerintem így.
De ennyi erővel én is kérdezhetném.Ha neked nem vált be mert úgy gondolod könnyebb a kutyát nyúzbálni meg rángatni,honnan veszed hogy mindenki szerint ez a helyes?...
Hát,ha nincs olyan kapcsolata a gazdával,hogy közvetlen jutalom és erőszak nélkül is engedelmeskedjen,akkor biztos.
De a cél az a kapcsolat,hogy elég legyen a gazda öröme és persze néha valamilyen tárgyi jutalom a tanításhoz.
De persze olyanoknak mint pl te mindig ott lesz az erőszakkal történő nevelés.Ha neked az tetszik,csináld,engem nem érdekel....
Köszönöm!Egyenlőre minden megvan, csak az nem hogy harap. Rászólok= ugy tesz mintha nem hallana
Picit fenékbe ütöm= Még jobban harap
Rászólok= Visszaugat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!