Mi a véleményetek az alábbi fajtákról? Melyiket tartanátok szivesebben?
-Német Juhász
-Pit Bull
-Amstaff
Amstaffom van most. :)
Jófej, játékos, pörgős, értelmes kutyák. Fentiek közül bármelyiket szívesen tartanám. Német juhász kevésbé pörgős, viszont nagyon intelligens munkakutya, tehát kell neki a képzés, tréning, agyi munka is.
A pitbull és staffi is igényli a tanítást, agyi fárasztást is.
munka típusú német juhászt :)
a pittel és az amstaffal szemben túl sok az előítélet, én meg jobban kedvelem a békét és nem akarok senkit direkt provokálni...
meg én jobban szeretem a munkakutyákat és ha már csinálok valamit akkor megpróbálom azt a lehető legjobban csinálni :P
Egyértelmű, hogy pit, vagyamstaff (most is ilyenünk van).
Azért szeretem őket, mert határtalanul ember-családbarát kutyák, a lányunk a mi kutyánkba kapaszkodva tanult meg állni, járni, végtelen türelmesek gyerekekkel.
Valamint kemény kutyák, bírják a fájdalmat, gyűrődést, elmehetek velük akármilyen túrára akármilyen körülmények közt, nem nyavalyognak, inkább belehalna közben, de akkor is jön mellettem akármi történjen.
A németjuhász számomra soha nem volt szimpatikus, nekem túl szolgalelkű és több gazditól hallottam, hogy ha nem fogják keményen kölyökként, a saját gazdája ellen fordulhat.
Egy amstaff, vagy pit esetében ilyet el sem tudok képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!