Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panelban kiskutyátok hol alszik?

Panelban kiskutyátok hol alszik?

Figyelt kérdés
Ha veletek alszik hova pisil/kakil? Hogy oldjátok meg? Van kutyapelus,de csak akkor csinál rá,ha azonnal odateszem,amugy össze vissza pisil:/ az enyém lassan 7hetes lesz.

2016. nov. 17. 10:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

7 hetesen még bőven az anyja mellett kellene lennie.

Ha kutyapelusra szoktatod, nagyon nehezen lesz szobatiszta (vagy sehogy. Olvass vissza a kérdések között, hány embernek volt már ebből gondja).

Elvileg kellene lennie már 1 oltásának, 8 hetesen kapja a másodikat. A 2. után kb. 10 nappal már leviheted pisilni, kakilni, kb. 2 óránként, evés-alvás után. Míg nincs befejezve az oltási programja, addig ne engedd más kutyákhoz, és vigyázz, hogy semmi ne nyaljon fel a földről. Így is hónapok, mire szobatiszta lesz. Most még nem is elvárható tőle. Olyan, mint egy pár hónapos csecsemő.

Pelenkát elfelejteni, kutyát könnyen takarítható helyen tartani (nem szőnyegen), ha becsinál, gyorsan összetakarítani. a kölyökkutya ezzel jár. Máris el lehet kezdeni egyébként szobakennelbe szoktatni, később is jó szolgálatot fog tenni, ha megszereti és be lehet zárni oda majd pár órára.

2016. nov. 17. 11:55
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
3 honapos koratol mar kezd rendesen kiszokni, de addig is surun le kell vinni. Ha nem viszed le ugy jarsz mint egy ismerosom, annak a kutyusa a konyhaba xarik, borzaszto, mar 2 eves.
2016. nov. 17. 12:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én minden kutyámat levittem a ház előtti fűre pisilni/kakilni. Leteszed, elvégzi a dolgát, nem fog megbetegedni.
2016. nov. 17. 12:15
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
Azigen. Össze vissza hugyozik a kutya fujj bakker . Nem gondoltam h a panelosok ekkora igénytelenek.
2016. nov. 17. 13:16
 15/18 anonim ***** válasza:
15%
Igen,leszűrtem.Lusta dög vagy,ha kinyitod az ajtót,hugyozzon az erkélyre,ahelyett,hogy tanítanád,levinnéd,hogy lent csinálja.Undorító.
2016. nov. 17. 13:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Látszik,hogy még nem volt kölyökkutyusod,kedves utolsó.. Mire leérnénk a nyolcadijról 3x bepisil meg kakil..
2016. nov. 17. 15:50
 17/18 anonim ***** válasza:
63%
nem megy az értelmezés??? a válaszoló csak ÉJSZAKA csinálja ezt (amivel szerintem nincs baj), napközben többször sétál. Tudod az emberek közt is van olyan akinek éjszaka legalább 1x ki kell mennie pisilni, a kutyáknál is előfordulhat nem gondolod?
2016. nov. 17. 15:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Tényleg nem megy neki az értelmezés, úgy tűnik. Egyébként ha felébredtem és kibírta a kutya, míg felöltözöm, éjszaka is levittem. De volt, hogy lent pl. nem merte elvégezni a dolgát, mert vihar volt és attól nagyon félt, na szerinted akkor mégis mit csináltam volna, nagyokos? Szerencsére a kutyám pár hónaposan is okosabb volt, mint te, és csak vészmegoldásként használta az erkélyt.
2016. nov. 18. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!