Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok valamilyen játékot,...

Tudnátok valamilyen játékot, ami érdekelhetné a kutyámat? Német Juhász, de a farkas vonal nagyon is látszik rajta. Nem szeret labdázni, se futkározni. Csak a szimat, és a macskakergetés ha épp meglát egyet.

Figyelt kérdés

2016. nov. 16. 12:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kb 4 hónapja hoztuk el az előző gazdájától.Kenelben volt,plussz azon belűl is láncon.A súlya már megfelelő,izomzata is lett már a sok sétától.Most azon tünődöm hogy lehet nem is tudja mit szeretnék tőle a játék során.Köszönöm a válaszokat,veszek is neki madzagos labdát.
2016. nov. 16. 15:24
 12/15 A kérdező kommentje:

Izületei szerintem rendben vannak,nem sántít.Ha meglát a kertben egy macskát,úgy fut mint a vihar :)

Bár diszplázia szűrésen nem voltunk,de szerintem annak jele is lenne.

2016. nov. 16. 15:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

a kutyasuli mindenképp az előnyére válik. megtanul játszani/kommunikálni az emberekkel és a többi kutyával (eddigi élete során nem volt ilyen ben része a kennelben és láncon). A játékkal is ugyanez sose dobtak el neki labdát akkor miért szaladna utána?

Menjetek el suliba és ott segytenek mindenben:)

2016. nov. 16. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
"Bár diszplázia szűrésen nem voltunk,de szerintem annak jele is lenne." - gondolod, hogy kellene a szűrés, ha látszana a kutyán? :)
2016. nov. 16. 17:44
 15/15 A kérdező kommentje:

Akumi,nálad a pont! :)

Elviszem suliba,és szűrésre is.Remélem minden rendben lesz vele:)

2016. nov. 16. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!