Buta kérdés, de 6,5 hós kutya tüzelhet?
Hülyén érzem magam,de fel kell tennem a kérdést. Szóval ma a szuka kutyám felugrott a kan kutyánk (a kan 4 hós) hátára és imitálta a párzási mozdulatokat.
A fejemben egyből az fordult meg,hogy esetleg taníthatja a kicsit,hogy kell csinálni? Hülyeség?
Jövőre akartuk csak ivartalaníttatni... :/ de lehet h előrébb kellene hozni a dolgot.
Egyből tiltottam. Erőszakos a szuka. Rengeteg oldal jellemzést tudnék róla írni. Illetve nagyon korán ért szerintem. Tehát már most sem enged be senkit a kapun pedig még kölyök szinte. Ki nem állhatja az állatokat,ha macskát lát az udvarba (vagy sünit,legyet,méhecskét) azonnal támad. De engem meg maximálisan tisztel és szótfogad nekem!
A kicsire sokszor "ráförmed",aki már van hogy "sírni" kezd tőle. Pedig a szula nem bántja,csak megmutatja a fogait.
Ugyan ez nem tüzelés, hanem dominancia, de ettől már a kora miatt bármikor tüzelhet is.
Jobb lenne hamarosan megműteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!