Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csinálnátok a kutyussal?...

Mit csinálnátok a kutyussal? Menhely?

Figyelt kérdés

5 éve van a családnál a kutyus, de most kiderult,hogy a kislany allergia ra (1 eves).

Az orvos szerint azonnal el kell tavolitani a kutyat?

Felraktam netre, de nem fiatal már, nem kell senkinek. Mit csinalhatunk?Menhely?

2016. nov. 12. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:
Kint megkotve lehet tartani. De eddig benti kutya volt a tel kinzas lenne neki kint.
2016. nov. 13. 10:14
 32/77 A kérdező kommentje:
Ja es ugatasgatlo nyalorvben, mert igy a szomszedok nyaggatnak folyton es a baba sem alszik.
2016. nov. 13. 10:16
 33/77 anonim ***** válasza:
8%

Menhelyen jobb lesz ahol x idő után elaltatjak? Mert egy agresszív kutya nem fog senkinek kelleni.

De ha elpasszoljatok gondolom már az úgysem fog titeket érdekelni.

2016. nov. 13. 13:20
 34/77 A kérdező kommentje:
Probalok neki keddig uj gazdik keriteni.Megszakad a szivem, hogy ott ul lancon. Este fazott szegeny, hiaba vittem ki neki regi matracot, rongyokat.
2016. nov. 13. 15:00
 35/77 anonim ***** válasza:
44%
Kutyaház kellene szalmával bélelve. Szerencsétlen mozogni sem tud hogy melegítse magát hanem oda van kötve... Kimondhatatlan a düh amit az ilyen """"""gazdák"""""" iránt érez az ember.
2016. nov. 13. 16:14
 36/77 A kérdező kommentje:

3-4 meteres a lanc.

Par napert biztos nem vesz a parom egy kutyahazat. Probaltam csonalni neki egy kis zugot,teto van felette, szivacs alatta.

2016. nov. 13. 18:47
 37/77 anonim ***** válasza:
92%
Szivacs nem jó, átnedvesedik, hideg, nyirkos. Szalma kell alá.
2016. nov. 13. 18:51
 38/77 anonim ***** válasza:
22%
Szegény kutya...
2016. nov. 13. 21:27
 39/77 anonim ***** válasza:
68%
Istenem, szegény kutya. :( Ettől még a menhely is jobb, komolyan. Inkább vidd oda. Ott van fedél a fejük fölött, és van háza is, és nincs kikötve.
2016. nov. 13. 21:29
 40/77 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon sajnálom a kutyát és én se tudnék elképzelni olyan helyzetet, hogy meg kelljen vállnom a saját kutyáimtól. DE sajnos a kérdező ebben a helyzetben van. Most komolyan ki az az elvetemült barom, aki egy 1 éves gyereket mindennap gyógyszerezne?? Értem én, hogy kinti kutya meg minden, de attól a kutyaszőrt a többi családtag beviszi a lakásba akarva, akaratlanul. Lehet kinövi, de ha folyamatosan jelen van az allergén anyag akkor nem biztos, kivéve, ha gyenge reakciókat utat. (egyik barátnőm huga macskaszőrre allergiás kis mértékben, van macskájuk, a szervezete hozzászokott, már csak néha bepirosodik a karmolások helye kicsit jobban, mondjuk ő már 17 éves)

Sajnos ez tényleg patthelyzet. Akik leundorítózták a kérdezőt biztos nem voltak még szprult helyzetben, Ti komolyan a kutyát a gyerek elé veszitek?? Inkább adja be a gyereket nevelőotthonba, mert allergiás a kutyára? Ha talál a kutyának egy szerető családot, akkor a kutya alkalmazkodik, egy idő után elfeleti az előző családját, mert a kutyák nagyon jól alkalmazkodnak a változó körülményekhez!!

2016. nov. 14. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!