Mit csinálnátok a kutyussal? Menhely?
5 éve van a családnál a kutyus, de most kiderult,hogy a kislany allergia ra (1 eves).
Az orvos szerint azonnal el kell tavolitani a kutyat?
Felraktam netre, de nem fiatal már, nem kell senkinek. Mit csinalhatunk?Menhely?
Menhelyen jobb lesz ahol x idő után elaltatjak? Mert egy agresszív kutya nem fog senkinek kelleni.
De ha elpasszoljatok gondolom már az úgysem fog titeket érdekelni.
3-4 meteres a lanc.
Par napert biztos nem vesz a parom egy kutyahazat. Probaltam csonalni neki egy kis zugot,teto van felette, szivacs alatta.
Nagyon sajnálom a kutyát és én se tudnék elképzelni olyan helyzetet, hogy meg kelljen vállnom a saját kutyáimtól. DE sajnos a kérdező ebben a helyzetben van. Most komolyan ki az az elvetemült barom, aki egy 1 éves gyereket mindennap gyógyszerezne?? Értem én, hogy kinti kutya meg minden, de attól a kutyaszőrt a többi családtag beviszi a lakásba akarva, akaratlanul. Lehet kinövi, de ha folyamatosan jelen van az allergén anyag akkor nem biztos, kivéve, ha gyenge reakciókat utat. (egyik barátnőm huga macskaszőrre allergiás kis mértékben, van macskájuk, a szervezete hozzászokott, már csak néha bepirosodik a karmolások helye kicsit jobban, mondjuk ő már 17 éves)
Sajnos ez tényleg patthelyzet. Akik leundorítózták a kérdezőt biztos nem voltak még szprult helyzetben, Ti komolyan a kutyát a gyerek elé veszitek?? Inkább adja be a gyereket nevelőotthonba, mert allergiás a kutyára? Ha talál a kutyának egy szerető családot, akkor a kutya alkalmazkodik, egy idő után elfeleti az előző családját, mert a kutyák nagyon jól alkalmazkodnak a változó körülményekhez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!