Mit csinálnátok a kutyussal? Menhely?
5 éve van a családnál a kutyus, de most kiderult,hogy a kislany allergia ra (1 eves).
Az orvos szerint azonnal el kell tavolitani a kutyat?
Felraktam netre, de nem fiatal már, nem kell senkinek. Mit csinalhatunk?Menhely?
#12: Csak szólok, az allergia elleni gyógyszerek szteroidok....
És nem olyan, hogy nyugodtan allergén környezetben lehet mellette lenni. A gyógyszerek mellett is el kell kerülni az allergén forrást...
És mielőtt megköveznétek az anyukát... Amennyiben befullad a gyerek, és az orvos tudja, hogy mitől, ráadásul úgy, hogy a szülő is tudja, hivatalból feljelentést tesz veszélyeztetés miatt, és akár el is vehetik a gyereket a szülőktől...
Jah, és a gyerek is belehalhat.... Szteroidok mellett is.
Ok, hogy a kutya családtag, költözéskor nem hagyjuk hátra. De nehogy fontosabb legyen, mint egy kisgyermek élete! Úgy érzem, kezdünk átesni a ló túloldalára...
Kérdező: Kert nincs? Kinti kutyának esetleg....?
Vagy esetleg ilyen költözés nem jöhet szóba? Addig átmenetileg panzió....
Nem en talaltam ki, hogy mennie kell, az orvos mondta. Es nem teszem tonkre az 1 eves gyerek vesejet!!
Sajnos a kinti tartasa nem megoldott. Vonyit, most kint van, de mar a szomszedok panaszkodnak.Es mi sem tudunk igy aludni, mar elszokott ketszer, felek, hogy megharap valakit. Idegenekkel agressziv.
Nincs a kozelben sajnos :(
Freistadt-ban elunk, messze vannak a rokonok :(
#15: Ha van kert, nem kell elköltözni...
Kutyasuli, szocializálni! Naponta aktívan foglalkozz a kutyával 2-3 órát, ha lefárasztod, nem fog szökni!
Akkor kint tarthatod a kutyát, a gyerekkel nem lesz egy légtérben. Ennél jobbat nem tudok sajnos...
Sem ido, sem penz nincs a kutyaiskolara.
De foleg az ido. Most kezdtem el itthonrol dolgozni a baba mellett. Most kezdett el jarni, az egesz napomat lekoti. Parom 6 napot dolgozik, ha itthon van a lanyaval van. Eddig együtt setaltattuk a kutyat, de mostmar nem vihetjuk a babat a kozelebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!