Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a fene ez a maltipoo őrület?

Mi a fene ez a maltipoo őrület?

Figyelt kérdés

Az agyam eldobom,mi van az emberekkel?? Hannah Montana vett egy korcs kiskutyát és most ebből csinálunk divatot?

Na neee...oké,hogy így jöttek létre a fajták,de már minek ennél több fajta? Nem hiszem el,hogy van olyan ember,aki nem talál magának megfelelőt.

És így sincs elég agyonszaporított kutya...

Másrészt ezzel szerintem tönkreteszik az uszkár és máltai tenyésztőket is. Mondjuk eleinte biztos egy vagyon lesz egy ilyen kiskutya,és jó majd ha a két oltást megkapják.

Nem tudom,ki hogy van vele,de engem ez felháborít...divatkutyát csinálnak egy keverékkutyából,amiért ráadásul horror összegeket fognak elkérni a pénzéhes majmok. Szép...

2010. ápr. 28. 16:58
1 2
 1/15 Akiteki ***** válasza:
100%

Ne idegesítsd magad miatta, elmúlik ez is.

Én mondjuk nem hallottam róla, hogy ilyen őrület lenne, de ez nem jelent semmit, mert én azt sem tudom, ki az a Montana. Vigasztal, hogy valószínűleg az illető sem tud rólam semmit. Itt mindössze egy beírást láttam, hogy valaki ilyet keresett, de mikor felajánlottam, hogy röpke fél milláért összehozok neki egyet, visszakozott. Pedig tuti jól jött volna valamelyik menhelynek a fele.

2010. ápr. 28. 17:04
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Én is utálom az ilyet -.-" mellesleg hanah montanat is utálom.
2010. ápr. 28. 17:14
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Egy újabb divathullám, majd elmúlik ....
2010. ápr. 28. 17:16
 4/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem ismerem HM-t, bár már hallottam róla futólag...

De ez engem is felháborít, amit írtál, kérdező!

Annyiféle kutyafajta van, nem beszélve arról, hogy mennyi kóbor kutyus !!!!!

Embereket se klónozunk, nem génmanipulálunk! Nem értem minek kell újfajta kutyákat létrehozni. Ennyire senki nem lehet beteg, hogy ennyire hajt a pénzért!

bÁR BIZTOS VELEM VAN GOND, MERT SZERINTEM MINDENNEK VAN HATÁRA ÉN AKÁRMENNYI PÉNZÉRT SEM TENNÉK ILYET.

Ez marhaság!

Le kéne lőni azt a ri.bancot, tudhatná, hogy ha már híresség felelősség van rajta, most minden gazdag tini ilyet akar majd... Óóó....

2010. ápr. 28. 17:19
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Én még soha nem hallottam erről a kutyusról, de rá googleztam és ezt dobta: "MALTIPOO kiskutyák Legyen az Öné az amerikai sztárok kedvence! Magyarországon először MALTIPOO (uszkár-máltai designer-kutya)" úúú szánalmas szerintem!-.- Kutyus aranyos, de tiniribiknek csak tuti azért kell mert "designer"...
2010. ápr. 28. 17:35
 6/15 anonim ***** válasza:
51%

pffffffff

áá -.-"

sztem is tök felesleges új fajtákat létrehozni, ezeknek semmi haszna nincs! csakis divatból vannak...

amúgy emiatt a cikk miatt is kiakadtam... [link]

istenem...

miért kell az ilyenből divatot csinálni??

amúgy nem csak maltipoo van, hanem doodle, meg puggle

2010. ápr. 28. 17:48
 7/15 A kérdező kommentje:

Na ez az, az ilyen cikkektől/hírektől borulok ki.

Igazándiból nem idegesítem magam a dologgal,a leendő gazdik meg a becsületes tenyésztők fogják sajnos megszívni a dolgot.

Legalább valaki indokolná meg,hogy miért kell ilyen kutyákat keverni,legalább célja lenne vele.

Mert ugye rége azért gyúrtak különböző fajtákat,mert akkor nem csak házikedvencként használták őket,hanem különböző munkákra. Ha valaki ma is ilyen céllal keresztezne különböző fajtájú kutyákat,és megindikolná,mit miért tesz,azt talán megérteném.

2010. ápr. 28. 17:56
 8/15 Akiteki ***** válasza:
Valóban, már valami magyar szaporító is lecsapott a divatra. Remélem nyakán marad az összes kutya, legyen mit etetnie.
2010. ápr. 28. 19:31
 9/15 anonim ***** válasza:
52%

ki az a hannah montana??

nem az a csaj az akinek pulykafarmja van a Pilisben??

nem hallottam rola,de én utálom a szaporitokat,, a kutyákat sajnálom!!!

2010. ápr. 28. 20:46
 10/15 anonim ***** válasza:
47%

designer kutya? Atya úristen mennyire hülye ember van!!!! És most azokra gondolok akik ettől megbolondulnak és megveszik!

Designer kutya úristen... EMBEREK, ILYEN NINCS! EZ EGY REKLÁMFOGÁS, ILYEN KUTYA NEM LÉTEZIK, HOGY DESIGNER KUTYA.

El akarok költözni egy lakatlan szigetre :(((

2010. ápr. 28. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!