Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan úszhatnánk meg a napi...

Hogyan úszhatnánk meg a napi szintű láb és hasmosást?

Figyelt kérdés

Kutyám minden egyes udvaron töltött idő utàn tiszta víz és ilyen időben sáros is. Nem ás,nem megy be a földes részre,a füvön szaladgál. Minden nap kiengedem kétszer minimum fèl óràra az udvarra. Természetesen ez a sétàlon kívüli program. Ilyenkor elég ha kicsit harmatos a fű,már tiszta víz az egész hasa,làba.

Utána negyed órás procedúra mire megszárítom,van,hogy le is kell tusolni szegènyt. Már a kutyacipőn gondolkozok,de nem vagyok a ruhák híve,így viszont nem maradhat,bezárni meg nem akarom. Bichon kutya. Ti mit tennétek? Mégis egy cipő lenne a megoldás?:/

2016. nov. 9. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

",így viszont nem maradhat"

Hát maradhasson!

Tádááám! :D

2016. nov. 9. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ööö... az ajtóban megtörlöm egy régi ronggyal és sipirc be a helyére vagy 10 percre, amíg teljesen megszárad. Után jöhet-mehet tovább. Dehogy mosogatnám naponta, meg is őrülnék. Pedig hófehér szőnyeg van a nappalinkban, ami immár több mit egyéves, mégsincs baja ilyen laza törölgetés mellett sem.
2016. nov. 9. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennyi. Meg kell torolni es megszarad magatol.
2016. nov. 9. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Elég áttörölni ronggyal a nagyját, a többi meg megszárad.
2016. nov. 9. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Két skót juhászom van, ismerem a jelenséget. Én is csak jó alaposan megtörlöm őket, és a többi megszárad.
2016. nov. 9. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
az enyémnek ruhája van, kövezzen meg aki akar. a kutyát k...ra nem zavarja a lakás meg tiszta. maximum a mancsát kell lemosnom.
2016. nov. 9. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha ilyen sáros f.os idő van, akkor adj rá kabátot! :) meg is van oldva.

Nekem ugyan nêmet juhászom van, nem ér le a hasa meg a szőre a földre de a lábát megtörlöm egy ronggyal. Mondjuk ő utál bent lenni, de ha szakad az eső behozom mert amilyen zokni agyilag kèpes kint sètálgatni a kertben, pedig van fedett terasz meg háza is van. :D

2016. nov. 10. 12:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát nekem a sima törölgetés kb halottnak a csók.

csak a Bichonunk ilyen, a másik kutya skót juhász kölyök,mondhatni öntisztuló :D köszi a tippeket

2016. nov. 10. 18:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!