Hogyan úszhatnánk meg a napi szintű láb és hasmosást?
Kutyám minden egyes udvaron töltött idő utàn tiszta víz és ilyen időben sáros is. Nem ás,nem megy be a földes részre,a füvön szaladgál. Minden nap kiengedem kétszer minimum fèl óràra az udvarra. Természetesen ez a sétàlon kívüli program. Ilyenkor elég ha kicsit harmatos a fű,már tiszta víz az egész hasa,làba.
Utána negyed órás procedúra mire megszárítom,van,hogy le is kell tusolni szegènyt. Már a kutyacipőn gondolkozok,de nem vagyok a ruhák híve,így viszont nem maradhat,bezárni meg nem akarom. Bichon kutya. Ti mit tennétek? Mégis egy cipő lenne a megoldás?:/
",így viszont nem maradhat"
Hát maradhasson!
Tádááám! :D
Ha ilyen sáros f.os idő van, akkor adj rá kabátot! :) meg is van oldva.
Nekem ugyan nêmet juhászom van, nem ér le a hasa meg a szőre a földre de a lábát megtörlöm egy ronggyal. Mondjuk ő utál bent lenni, de ha szakad az eső behozom mert amilyen zokni agyilag kèpes kint sètálgatni a kertben, pedig van fedett terasz meg háza is van. :D
Hát nekem a sima törölgetés kb halottnak a csók.
csak a Bichonunk ilyen, a másik kutya skót juhász kölyök,mondhatni öntisztuló :D köszi a tippeket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!