Találtam egy fajtatiszta. Ritka, drága kutyat . Megtarthatom?
Most akkor mégis volt állatorvos? :D Bocsi, én ezt már nem hiszem el, délelőtt még a rendőrtől féltél, nem mertél bejelentkezni ismeretlen állatorvoshoz. Elég vicces, hogy most meg úgy alakultak a történések, ahogy neked az kedvez :D
Keresd meg a gazdáját annak a szerencsétlennek.
Múltkor még péntekre volt az év időpont.
Na mindegy, meglehet keresni hogy elveszett aussie aki csak kicsit tud németül vagy lengyelül.
Aztán értesíteni és feljelent lopás miatt és lenyomozzak a IP címed :))
csak nem tudom kitől loptam el egy csipp nélküli cédula nélküli erdőben kóborló kutyát amit még csak elveszett ként sem hirdetnek sehol lengyelországban. ha gy korcs lenne a sintér telepen kötött voln ki mint a többi kóbor kutya. vagy az utszélén kivasalvi mivel éjszaka ködben az uton a szembe a forgalommal sétált.
Lopás kicsit mást jelent
ma egész nap lengyel oldalakat olvasok googi forditóval leforditottam azt hogy elveszett kutya vagy elveszett auszt. juh. semmi.
nekem sem érdekem több 100 eurot kifizetni a regisztrációért meg mindenrt ha valaki keresi. nem fogom dugdosni a kutyát.
felháborító hogymindenki csak a rosszat keresi még az simeretlen emberekben is.
délelőtt szolt barátnőm hogy az ő dokija szivesen leszkenneli a kutyát és hgynem kell rendőrtől féljek és ezért lett mára időpontom.
és a végén én vagyok a hbás mert a kuytának se csipje sem bilétája nincs.
ha kiteszem a fotóját 100 ember is irna hogy az övé
teljesen átlagos bobtail kutya semmi jellemzővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!