Szintetek most azért rossz ember vagyok, mert kiadtam a lakássomat a tesómnak, de ő kutyát vitt oda, amit kidobattttam vele? Igzából elatattatta miattam mert nem engedtem h odavigye.
Ismerős. Nekünk is a bérbe adott kertes házunkba az engedélyünk nélkül odavittek egy kutyát. Szétbaszta a kertet és a kerítést is.Úgyhogy saját költségünkre megcsináltathattuk. Macskát is vittek oda, ami szült. Tehát mindjárt 4 macska lett. Egyszer az egyik a szemem láttára hányt bele a virágba.
Nem vagy rossz ember, ha benne volt a szerződésben hogy nem hozhat állatot akkor innentől kezdve nem a te hibád.
Azért nem vagy rossz ember, mert be akartad tartatni a szerződésbe foglaltakat.
A húgod viszont egy utolsó szemerláda, hogy emiatt elaltatta a társát. És most nagyon enyhén fogalmaztam m
2-es vagyok.
*szemétláda
*fogalmaztam.
Gondolom a tesód dönthetett volna úgy is,h a kutya marad, és nem költözik a lakásodba.
A kutyát a tesód vállalta, ő (volt) felelős érte. Te meg a lakásodért felelsz. Ennyi. Rosszul fogalmazol,h te dobattad ki vele - mivel volt választása a tesódnak.
Nekünk van kutyánk. Ha valaha olyan helyzetbe kerülnénk,h más lakásába költözünk, a saját felelősségünknek érezném,h hogy döntünk. Nem a tulajra hárítanám. Ne dőlj be az ilyen érzelmi zsarolásnak!
Alapvetően nem. Bár családon belül én nem szívóznék ezzel egy idősebb kutya amúgy se csinál sok kárt.
De mindegy ezt a nem hozhat kutyat sose fogom megerteni mikor sokszor a kaució értéke többszázezer ft. Annyiból ki lehet festeni akár parkettázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!