Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha beáztatom a nedves tápot...

Ha beáztatom a nedves tápot lesz olyan vonzó mint a konzerv?

Figyelt kérdés

Kutyáim sok máshoz hasonlóan finnyázzák a tápot. A konzervet persze nyilván szeretik de abbol a jó megfizethetetlen...

Ha a száraztápot beáztatom lesz olyan vonzó a kuzyának mint a konzerv? Próbálta valaki?

Én próáltam a keménykedős módszert de így pont annyit esznek hogy nem halnak éhen és mivel 6 és 7 hósak nem ártana ha fejlődnének.

2016. nov. 4. 20:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A fresis premiert nem eszik meg.

Nem lenne rossz a provalgatas ha mindenbol lehetne kapni fel kilos kiszerelest is...

De ha van olyan tippetek amit hallottatok hogy nagyon szívesem esznek a kutyusok àltalában azt megköszönöm.

Mondon a royal az lecsúszik nekik de azt meg mindenki ekézi.

2016. nov. 5. 10:28
 12/20 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam a natúrjoghurtos módszert. Ki se vették a fejümet a tálból. Jó és olcsó módszer

Meglátjuk beválik e hosszú távon 😊

2016. nov. 5. 12:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem majdnem ugyanannyi igy a költség, mintha vennél egy rendeset, amit szeretnek?
2016. nov. 7. 22:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Minden nap egy nagy doboz natúr joghurt? Ez kicsit húzós...
2016. nov. 7. 23:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam a joghurtos módszert, a kutya nem csak megette a tápot, de fényesre nyalta a tálat. Nagyon bevált nálunk is.
2016. nov. 8. 00:04
 16/20 anonim ***** válasza:

14-es, nem nagy doboz joghurtról van szó :)

Pár evőkanálnyi kell egy étkezéshez. Én is úgy jutottam el a joghurtos megoldásig, mint a kérdező, hogy a kutya szárazon nem ette meg a tápot. Prémium tápot kap, nem valami vackot. A joghurttal megette. És valóban fényesre nyalja a tányért :)

A kilógó bordájú kutyára szinte rá sem lehet ismerni. Picit hízott. És most már akkor sincs gond, ha nincs otthon joghurt, mert megeszi a tápot szárazon is. Nem olyan nagy kedvvel, de úgy tűnik, mintha megszerette volna a tápot.

Az állatorvosunk nagyon ajálja ezt az etetési megoldást.

2016. nov. 8. 07:35
 17/20 A kérdező kommentje:

Ket teaskanal joghurt per etkezes. Egy joghurt 50 ft es 2 napra eleg minimum. 15x50 ft az 750 ft per hó.

Ez nem huzos de iteld meg magad...

Plusz nem is olcsobb mintha vennek egyet amit megeszik mivel 3 felet nem ettek meg igy kb 10 kilot dobhatnek ki... az meg eleg huzos. Nem beszelve arrol lovesem nincs mi az amit megennenek es nem happy dog neuseeland vagy acana arban van ami tovabbi kiserletezeseket igenyelne tovabbi tapokkal amit esetleg nem.esznek meg. Igy viszont mindet megeszik es barmilyet veszek a jovoben eselyes hogy azt is meg fogjak.

2016. nov. 8. 17:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Bocs, de eddig arról nem volt szó, hogy csak 2 evőkanállal kell adni egy nap.
2016. nov. 9. 01:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Semmi gond ☺ de az a valaszolo aki a modszert ajanlotta beleirta a valaszaba csak lehet nem.olvastad azt a valaszt.
2016. nov. 9. 06:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet :) Köszi :)
2016. nov. 9. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!