Mit csináljak hogy ne szökjön a kutyám?
Figyelt kérdés
Mindig amint lehetősége van rá átszökik a szomszédhoz, aki egy idős ember, természetesen nem örül neki hogy egy nagy kutya ott ugrál rá. Már háromszor ment át és már fogalmam sincs hogy mit csináljak. Legutóbb mérgemben megcsapkodtam jó vagy nem nem tudok mit csinálni. Most a szüleim megkötötték amíg nem találunk ki valamit (persze én nem örülök neki de nem tudok mit csinálni nem én parancsolok a háznál.). Mit csináljak? Le van mozgatva mindig futok vele, el van engedve nagy területen, labdázunk, szeretem nagyon nem bántom sose csak most kiakasztott. Egy éves körüli labi-vizsla keverék kan ha számít valamit. Nem kérek a bántásokból, csak tanácsot kérek. Köszönöm.2016. nov. 3. 10:20
11/18 anonim válasza:
1. ivartalanítás
2. Milyen a kerítès alja? érdemes lenne betonból megcsinálni ès a tetejét úgy átalakítani, hogy befelè hajoljon kb 30 centis darabon. (Jobban nem tudom elmagyarázni, ha nem érthető szólj és megpróbálom! :D )
3. séta, foglalkozások, játssz vele többet!
12/18 A kérdező kommentje:
de értem amit mondasz amint lesz ideje apukámnak megcsináljuk, köszi
2016. nov. 3. 14:19
13/18 anonim válasza:
Nem az a kérdés mennyit vagy kint vele a kertben, hanem hogy mennyit viszed ki az utcára sétálni?
14/18 A kérdező kommentje:
Uram isten komolyan ez a lényeg?? Elmondtam hogy póráz nélkül van szabadon nagy területen mikor mi egy mező vagy egy töltés esetleg a kertek alatt. Komolyan csak annyiból állok már hogy magyarázkodok!!! De a válaszok 10% az ami engem érdekel.. Nem magyarázkodni akarok nem ezért írtam kérdést.
2016. nov. 3. 16:12
15/18 A kérdező kommentje:
Az utcán szinte csak addig vagyunk míg oda nem érünk ahol el tudom engedni. Nem fogok többet magyarázkodni, az értelmeseket köszönöm a többire meg mostmár teszek.
2016. nov. 3. 16:13
16/18 anonim válasza:
11-es vagyok, segítek:
Nem az utcán sétáltatja, elviszi egy mezőre ahol szaladgálhat. :D
Mellesleg èn is jobban szeretem levinni a vízpartra ahol tudunk labdázni, tud úszni stb. meg a kutya is jobban szereti.
17/18 A kérdező kommentje:
Ilyenkor vízpartra??
2016. nov. 3. 16:27
18/18 anonim válasza:
Nem kell háborogni, nem az én kutyám szökik... Agyilag is kellene fárasztani, és esetleg nem lehetne megszervezni valahogy hogy más kutyákkal találkozzon? Nálunk ha én vagyok a kutyával 2 óra alatt se fárad el (pedig shar pei... a tacskót labdával le tudom fárasztani), de mikor kimegyünk a parkba és ott a 10-15 cimbi akkor teljesen kidöglik fél óra alatt. Egymást sokkal jobban lefárasztják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!