Mit csináljak hogy ne szökjön a kutyám?
Sajnos nincs más megoldás, minthogy ne legyen lehetősége átszökni, kiszökni. Meg kell csinálni kutyabiztosra a kerítést.
Ivartalanítás is jót tenne, de önmagában nem elég. A kerítés nem megspórolható.
1.2016 január 1-jétől TILOS kutyát láncon tartani
2.tegyetek a kerítés tetejére egy forgó hengert, azon nem tud "megkapaszkodni".
3.ivartalanittassátok ki
Milyen kerítésetek van, hogy át tud mászni rajta? Lehet, hogy érdemes lenne fakerítést vagy kőfalat emelni oda, abba nem tud szerintem megkapaszkodni. De a forgó henger is jó ötlet vagy egy kis tető féleség, a kerítés tetejére, ami derékszöget zár be a függőlegessel. Így ha még fel is tud mászni a kerítésen, nem jut át fölötte a tető miatt, ha az elég széles.
Ha ez nam működik vagy nem akarjátok, akkor nem tudtok neki építeni egy nagyobb kennelt? Az azért sokkal humánusabb lenne, mint kikötni. Ha pedig tényleg sokat foglalkoznál vele, akkor nem érezné ott sem magát annyira rosszul.
Mennyit sétáltatod szabadon? Mennyit fárasztod agyilag? Mennyit tanítod, dolgozol vele? Akkor is szökik, amikor kint vagy?
Egyébként kutyaiskola segíthet a kapcsolatotokban és villanypásztor vagy elektromos kerítés a szökésben.
Szabadon futunk hát kimegyek reggel 8-9 körül és dél környékén jövök be még délután ha van időm meg erőm a tanulás után. Suli közben 2-kor jövök haza akkor megyek is ki miután pihentem kicsit szóval 3-5,6-ig de most hogy hamarabb sötétedik hamarabb kell bejönni.De közben játszunk, tanítom minden érdekes dolgot csinálunk amit lehet.
Villanypásztor, hát nem tudom.. azt nem tartom olyan jó ötletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!