Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek szép ez a kutyus?

Szerintetek szép ez a kutyus?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=DNJ-ks-z4Aw&feature=related

Én most szerettem bele ebbe a fajtába:D Szerintem gyönyörű állat.

2010. ápr. 27. 19:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
20:00 > ők is nagyon szépek:)
2010. ápr. 27. 20:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Gyönyörű ez a kutya.
2010. ápr. 27. 20:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Nagyon szép. Én is nemrég szerettem meg ezt a faját. De most egy másikat is megszerettem, Cane Corso :)
2010. ápr. 27. 20:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Óóó, a Cane Corso régi kedvencem:D Szeretem a masztiff típusú kutyákat. A kedvencem közülük a nápolyi masztiff.
2010. ápr. 27. 20:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Gyönyörű szép és aranyos is!
2010. ápr. 27. 22:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A szépség nem minden. Ne a külső számítson, hanem az, hogy a kutya fajtájához társuló alapvető jelleme illik-e hozzád, hogy van-e elég kedved, időd, pénzed kielégíteni az igényeit.

Ha csak a bundájáért meg a szemeiért tetszik, akkor ne ezt a fajtát válaszd.

Nagy mozgásigényű, csökönyös, önfejű munkakutya. Kevés foglalkozás vagy helytelen nevelés mellett tör, zúz, rombol, és a falkavezéri pozíciódat is kikezdi.

2010. ápr. 28. 15:49
 17/22 A kérdező kommentje:

15:49 > Abszolút egyetértek veled!:) DE én nem akarok kutyát, szó sincs róla, hogy vegyek/örökbe fogadjak, nincs is rá lehetőségem, egy kicsi lakásban lakunk, itt nem férne el egy kutya.

Csak azért kérdeztem, mert rátaláltam a neten erre a videóra, én rögtön beleszerettem,de az egyik ismerősöm szerint annyira ijesztő feje van, olyan "sátáni". Kíváncsi voltam, más is így gondolja-e.

2010. ápr. 29. 00:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Annyira jó az a videó amikor azt mondja a kutya: I love you!!!!!!!
2010. ápr. 29. 16:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Gyönyörű és nagyon okos... Múltkor messzire mentünk ügyetintézni, mindegy, ott beszélgettem egy sráccal akiknek ilyenjük van, ott is volt a kutya, nagyon barátságos volt, egyfolytába jött hogy simogassam, és mesélte a srác hogy esténként vagy futni megy a kutyával vagy családostúl kutyástúl biciklizni. De pl télen elhúzza a szánkót meg ilyenek.
2010. ápr. 30. 11:34
 20/22 A kérdező kommentje:
:D
2010. ápr. 30. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!