Egy Beagle-Spániel keverék kutyus szép lehet nagy korában is? Mekkorára nőhet meg?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 14:39
1/9 anonim válasza:
Persze, szép lehet, bár felnőttkori kinézete rejtély:) Közepes termetű lesz. Kb. mint egy begle, vagy spániel:)
2/9 anonim válasza:
persze hogy szép lehet.
egy spánielnél, beaglenél nem lesz nagyobb :)
Amúgy ha fekete szinű a spániel, és a beagle tricolor, akkor a fehér foltosság eltűnik, a fekete szin mindent elfed.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Vagy olvastad a kérdésemet vagy fejembe olvasol :)
Nekem a beagle kutyusom (csúnyán mondva) "felcsinálta" a spániel kutyust a spániel fekete a beagle tricolor.
Majd ha születnek kölykök elküldhetem a képet aki ír,hogy majd küldjek képet ;)
5/9 anonim válasza:
Hát én azt hittem, hogy Te, Snoopy gazdi, irtad ki a kérdést :D
Azért irtam 14:54 kor,hogy ha fekete a spániel és tri a bigli....
:D
6/9 anonim válasza:
Snoopy gazdi vagyok: Igen mikor megláttam a kérdést elgondolkodtam,hogy én írtam ki?Mert nem emlékszem :)
De nem én
7/9 anonim válasza:
szerintem biztos ari s szép lehet, de ez mind1 mert ha kölyök korától van nálad akk biztos hozzákötődtél és akkor már nem számít a külső, csak a belső XD
8/9 anonim válasza:
Nekem is Spániel-Beagle kutyuskám van:D
Májusba lesz 1 éves:D
De én imádom:D
9/9 anonim válasza:
ki tudja,de én ismerek egyet ami nagyon édes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!