Megy a hasa a kutyának. Mit tehetek ilyenkor?
Most jelentkezek,nemrég jöttünk meg az orvostól. A d.u folyamán vásároltam neki kutyaeledelt,amit az állatorvos ajánlt. Sikerült értekeznem a ,,felelős gazdával''aki fel volt rám háborodva,hogy miért vittem el a dokihoz,és kijelentette,hogy az orvosi számlát ő nem hajlandó kifizetni,és mivel kárt tettem a kutyában,ezért tartsam is meg,mivel neki nem kell selejt kutya. Így hát fáradtan,mélységesen csalódva az emberekben,de egy új családtaggal bővülve tértem haza. A cicáim jól fogadták Hope-ot (úgy gondoltam ezzel a névvel vágjon bele az új életébe),és ő is örült az új barátoknak,ami megint csak azt igazolja,hogy az állatok a legtisztább szívű lények az egész világon,és elképesztő szeretetet kap az ember tőlük(amit talán meg sem érdemelnénk...)
Az orvos pedig mondta,hogy azért volt vér a székletében,mert ez a rengeteg hasmenés tönkretette az emésztőrendszerét. Egész délután kapta az infúziókat,s a doki adott egy pár tablettát,amit majd a következő napokban kell adagoljak neki. Még holnap vissza kell vinnem újabb infúzióra,és az állatorvos szerint rendben lesz. Elmeséltem neki is a történetet,s mondta,hogy mivel külföldön tartózkodik a gazda,ezért nem lehet tenni semmit sem,ami a kérdőrevonast illeti.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
Gratulálok, kérdező. Szerintem ez az ember csak mentséget keresett, hogy megszabadulhasson a kutyától. Ha esetleg van chipje, akkor azt át kéne íratni a nevedre a biztonság kedvéért.
Ha mégsem sikerülne valami miatt megtartani, keresd fel a fajtamentőket.
Kedves kérdező, ismeretlenül is köszönöm :) Kedvenc fajtám a dobermann, persze minden kutyát szeretek, de rájuk az átlagnál is jobban ki vagyok hegyezve.
Remélem, meg tudod tartani, és helyre fog jönni. Egy kutyaéletre hűséges, téged feltétlen imádó társad lesz.
Nagyon értelmes fajta, és híresen gazdifüggő, aki te leszel.
A volt tulajdonosról inkább nem írok semmit, mert egy életre kitiltanak innen...
Gratulálok az új családtaghoz!!! Még ha kárt is tettél benne és így selejtes lett szegény :D
Rendbe fog jönni az emésztőrendszere és minden rendben lesz vele, ha most már rendes kaját fog kapni.
Mi újság a szobatisztasággal? Azt sikerül megoldani? Felnőtt kutyánál ez tényleg egyszerűbben szokott menni.
Rendet tart az ember, ha félti a dolgait :)
Majd szépen megszokjátok egymást és kialakul a napi rutin.
Eddig nem történt ,,baleset'' tegnap szinte egész nap az orvosnál volt,így nem tudom ott hogyan végezte a dolgát. Este levittem sétálni,akkor kakilt és pisilt,meg hajnalban is egyszer. Ma d.e nem voltam itthon,reggel levittem,akkor csak kisdolga volt. Miután munkáról megjöttem,akkor elmentünk sétálni,kétszer is megálltunk,volt ez is-az is,gondolom még nem állt helyre az emésztése,de jóval szilárdabb állagú,mint volt. Ma ezen kívül még kétszer voltunk lent. De ahogy észrevettem jelez,ha ki kell mennie,leül az ajtó elé és néz felém,amíg oda nem megyek,szóval reménykedem benne,hogy működni fog ez a jelzőrendszer :D
Érdekelne,hogy etetés előtt vagy után lenne jobb sétálni vinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!