Kutya inzultálása miatti harapás esetén kell fizetnem tulajként?
nő sétált a járdán a gyerekkel ismerőssel találkoztak beszélgettek.
3év körüli gyerek a kerítésen keresztül csapkodta a kutyámat a kulacsával
csivava kutyám van , aki nem hülye , megvédte magát, agyrázkódása lett.
és természetesen chip oltás volt
ezenkívül rendszeres féreghajtás, kullancsok , bolhák elleni védelem és királyi módon tartom a kutyám
kutyasuliba is járunk , jól nevelt , behívható kutya de ilyenért megmondom őszintén énis harapnék ha kutya lennék..
Nem vagy hibás, ezek szerint betartottál minden előírást.
Az állatorvos állapította meg az agyrázkódást? Ugye van róla leleted?
Mert ha esetleg feljelentenek, akkor védekezhetsz azzal, hogy ők meg állatkínzók, akik hagyták, hogy a gyerek egy kiskutyát bántalmazzon.
Ebben az esetben egyértelműen a szülő a hibás, aki nem figyelt oda a gyerekére.
Csivava nyomorékká teszi a gyereküket,bocs ezen jót nevettem :D
Nem vagy hibás,szard le!
Ha meg pattognak,jelentsd fel őket állatkínzásért!
igen, van leletünk természetesen
csivavák nagyon érzékeny nyitott a kutacsuk, ha jobban rácsapnak a fejükre bele is halhatnak..ezért háborodtam fel énis.
Pont kertet rendeztünk közelről láttam a helyzetet
Figyelj szerintem fedhetetlen vagy.
1. nem a kutya kereste a konfliktust, sőt ő kis se tudta dugni a fejét, így elég egyértelmű, hogy a gyerek nyúlt be hozzá...
2. még a tabla is kint volt, hogy vigyázz a kutya harap, nyilván a gyerek nem tudta elolvasni de kedves szülők miért nem küldték el onnan jó messzire a gyereket? Mi van ha pl egy erőteljes örző ösztönnel rendelkező kau van a kerítés túloldalán? (na akkor tényleg nyomorék lenne a gyerek...)
3. A gyerek nevelése nem a te feladatod, a kutyáé igen, akit ki tudja apró termete ellenére "házőrzőnek" treníroztál, akkor se lehetne egy szavuk sem. Nekik kéne megtanítani, hogy nem nyúlkálunk be kerítésen/kutyához, akármilyen cukimuki. Ja és nem verjük meg más kutyáját)
4. Szerintem is mondhatod nyugodtan, hogy nem figyeltek a gyerekre aki komoly sérüléseket okozott a te kiskutyádnak... (amúgy arra mit reagálták, amikor mondtad nekik, hogy agyrászkódása lett?)
Nem vagy hibás, nyugodj meg :)
Amúgy ahol a pici csivi-fej nem fér ki, hogy férhet be egy kulacs :O
kovácsoltva kerítés az alacsonyabb részen sűrűbb direkt ilyet csináltattunk, ezen a kutya feje 2lábra állva sem fér ki, viszont fentebb nem olyan sűrű valószínű ott fért be a kulacs
ilyen jellegű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!