Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondana nekem valaki tényleg...

Mondana nekem valaki tényleg megbízható KANGAL kennelt?

Figyelt kérdés
Nézegettem neten, és nem nagyon győztek meg. Az egyiken például egy szuka egymás után 5 almot hozott le. Innen biztos, hogy nem szeretnék. Amúgy van valakinek tapasztalata ilyen fajta kutyákkal? Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 27. 15:03
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Nekünk vannak kangaljainkha érdekel valami írj:)
2014. febr. 23. 21:46
 22/23 anonim válasza:
én vagyok az előző válaszoló, mi külföldről hozattuk akutyáinkat...És Mon tényéeg nincs tiszetsséges tenyésztő de a szaporító sem kangalt szaporít hanem vmi hasonlót..
2014. febr. 23. 21:49
 23/23 Mrs.Nobody válasza:

Engem érdekelne, kedves kérdező, hogy milyen kutyád lett, ha lett?

Illetve megjegyezném, hogy nem csak kangal létezik, mint nagytestű kutya, ami nem agár, meg nem írfarkas. Bár az jött le, hogy nem igazán értesz a kutyákhoz és így felmerül bennem, hogy miért kell egy ilyen kutya hozzá nem értőnek. Még szakképzett tréner mellett is nehéz egy ilyen kutyát megnevelni, szocializálni, kordában tartani. Nagyon “ösztön kutyák” és kőkemények. Én is szeretnék egy cseh-szlovák farkaskutyát, de mégse vállalom be, mert egyszerűen belátom, hogy nem biztos, hogy képes lennék megnevelni még úgy se, hogy akadt már dolgom “nehéz fiúkkal”.Nem akarok acsarkodni itt. Csak furcsa.

2018. máj. 28. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!