Hogyan oldjatok meg az életet két kutyával?
5 hónapos kiskutyánk mellé érkezett egy 6 hónapos kis barát.
Számítottam kihívásokra de nem mindenre.
Etetés: első kutyus zabált kettes kutyus nyammogott. Mindig ra kellett szólni a másikra meg ne egye a kajajat. No mostmár mind a kettő nyammog és egyetértésben nemeszik meg az adagjukat. Egyik sem... pedig úgy örültem hogy egyes mindent megeszik. Direkt erre szojtattam. De kettest a masik helyen mindenfelevel etettek... hogy tudnám ezt helyre hozni?
Szobatisztaság: egyik sem az. Ha otthon vagyunk nagyon rotkán van baleset de ha dolgozunk vagy éjszaka... pisi tenger és kaki jungel. Kivéve ha velünk alszanak az ágyban akkor reggelig semmi vagy felkeltenek ha kell. Mikor és hogyan fog megtörténni a csoda hogy nem pisilnek meg kakilnak be?
Illetve mivel takaritsam fel a pisit ami megszünteti a szagot? Borzalmas...
Ne a várható súlyoknak megfelelő adagot add nekik, hanem a jelenlegi súlyuknak megfelelőt.
Felmosáshoz valami klórmentes tisztítószert használj.
De a kolyoktapokon a felnott koru suly van megadva az adagolashoz sajnos. Igy csak tippelhetek. Vagy van valami modszer?
Klormentes? Pl? Van valami jol bevalt pisiszag uzoje valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!