Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Anyós beleszól hogy nevelem/ta...

Anyós beleszól hogy nevelem/tartom a kutyám. Most ezt hogy kezeljem le?

Figyelt kérdés
Együtt lakunk vele, és semmit se csinálhatok a saját kutyámmal anélkül hogy ne jönne utánam meg faggatna mit csinálok...
2016. okt. 26. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hogy a fenébe tudjátok megoldani együttélésnél, hogy enyémkutya, tiedkutya?

Olyan nagy gond lenne, ha a másikat kineveznétek az anyósod kutyájának? Élje ki rajta a kutyaszeretetét.Attól még több kutyával fogsz együtt élni, hiszen ott lesz az is a közeledben.

És együtt is lehet a két kutya simán.

2016. okt. 26. 15:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Mivel ő megoldja annyival, hogy cuki a kutya, dicsekedik mindenkinek vele, én viszem orvoshoz, én etetem, én viszem kutyasuliba, minden kiadást rá én fizetek, gondolom inkább a férjemmel lehetne közös a kutya, de ő sem költ a kutyára. Szerintem jogos, hogy nem veszek olyan embernek kutyát, aki ellátni nem tudná egyedül
2016. okt. 26. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
De ha úgysem foglalkozik vele akkor mi a probléma? Az, hogy másnak dicsekszik vele??
2016. okt. 26. 17:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Rátarti vagy rendesen. A családi béke helyett nyomatod az én kutyám, nem anyós kutyája, juszt sem engedem, hogy legalább magáénak érezzen egy kutyát, ami az ENYÉM.

ha kitartasz, akkor viseld el, hogy az anyósod olyan, amilyen kutya ügyben. vagy kezdjetek saját lakhatáson gondolkodni, ahol nem lesz háború egy, vagy két kutya tulajdonjoga miatt.

2016. okt. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!