Szerintetek melyik lenne a legjobb választás?
Van egy goldim, és szeretnék mellé egy kutyát.
Nagy kert, napi másfél-két óra foglalkozás sétával együtt biztosítva van neki, és a jövendőbeli kutyámnak is.
A golden jelleme és kinézete is nagyon tetszik, de nem szeretnék még egy goldent, csak tulajdonságokban hozzá hasonló kutyát. pl.: legyen családcentrikus, nyugodt, szeresse a gyerekeket, legyen okos és közép vagy nagytermetű. Még így a végére csak annyit, hogy a házba nem jöhetne be.
Előre is köszi : D
Labrador. :)
Egyébként menhelyi kutyus vagy bernáthegyi,mondjuk ő nem pont középtermetű,de töneményes kutyus.
A huskykat imádom,annyira szépek,de róluk nem tudok sokat mondani,nem ismerem magát a faját,denagyon szépek.
Köszi a válaszokat.
Azt elfelejtettem írni hogy fajtiszta kutyát szeretnék.
Még jöhet több válasz is.
fajtisztát.
akkor menhelyi kutyus.:)
ha fajtatisztát.akkor még én is a skótjuhászt mondanám,most jutott eszembe.
Nagyon okos,szép,család/gyerek szerető,nyugodt kutyus,bár neki kell a foglalkozás és a mozgás.
Fajtatiszta kutyák vannak menhelyen, fajtamentőknél. Az én véleményem szerint venni csak akkor kell ha szeretnék kiállításra vinni, tenyészteni, családi kedvencnek minek a papír? (de ez az én személyes véleményem, lehet nem egyet érteni)
Mint fajták nekem a skót juhász ugrott be, meg a labrador, esetleg a vizsla vagy szetter, vagy dalmata.
De ha nem akarod kiállításra vinni akkor tényleg ajánlom a fajtamentőket/menhelyeket, hihetetlen milyen gyönyörű fajtatiszta kutyákat képesek kidobni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!