Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Haragszik rám a kutyusom? Mit...

Haragszik rám a kutyusom? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

7 éve kaptam a kutyusomat (persze ő választott). Kis westie szőrgombóc, 7 évig sétáltunk együtt, játszottunk, dengeteget foglalkoztam vele. Műtét előtt és után is engem látott elsőként/utolsóként. Mindig együtt aludtunk, sose hanyagoltam el.

Történt, hogy 1,5 éve még egy kutyus jött hozzánk, aki nagyon megszerette az westie bogaramat, ezért a "ha majd elköltözöm jössz te is" gondolat megbukott. Most szeptemberben költöztem el, minden hétvégén 3 napot vele töltök, de úgy vettem észre, hogy már kerül, valamiért haragszik rám. Másokkal kedves persze.

Dagadt is lett, többet alszik, és kicsit magának való is.

2 hete kaptam egy kiskutyát a páromtól, közös gyereknek, vele sem szimpatizál, morog rá, kerüli, pedig a másik kutyát elfogadta, illetve ő játszik is a jövevénnyel...

Mit tehetnék hogy ne haragudjon rám? :( nagyon rossz, hogy nem hozhatom el, de akkor meg a másik kutya lesz lelkibeteg egyedül :(

2016. okt. 22. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te tulajdonképpen lecserélted egy másik kutyára... Ha olyan rossz nélküle, vidd a kicsit oda helyette, és akkor a másik kutya sem lesz egyedül.
2016. okt. 22. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem haragszik, hanem csalódott, mert elhagytad őt.

Miért is bukott meg a gondolat, hogyha elköltözöl megy ő is? Nem fért volna el? Hiszen a másik kutya elfér. Én ezt nem értem.

Én tavaly költöztem kertes házból lakásba és nem volt kérdés, hogy a kutyám, amelyik 2007 óta van velem, jön-e vagy sem. Eszembe sem jutott volna otthagyni anyósoméknál. Milyen ember lennék, ha így tettem volna?

2016. okt. 22. 11:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Az otthoni másik kutya ragaszkodik hozzá, nem ő nem jöhetett volna, hanem a társának lenne ebből baja, otthon félnek hogyha nem lenne az enyém, elszökne unalmába.
2016. okt. 22. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
A kutya normális esetben elsősorban a gazdájához kötődik, és te otthagytad. Ezt nem kellett volna. Vidd magaddal. A másik, otthoni kutyának ki a gazdája? Az ő dolga, hogy törődjön vele, foglalkozzon vele, vigye sétálni, más kutyákkal játszani. Így vele sem lesz gond. Vagy az új kiskutyát nekik adni, ha tudják vállalni.
2016. okt. 22. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg is érdemled. Kifogás,minden csak kifogás ha valaki nem visszi magával a kutyáját.....
2016. okt. 22. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A másik kutya sérülne... így meg a te kutyád sérült. Na mindegy...
2016. okt. 22. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!