Haragszik rám a kutyusom? Mit tehetek ellene?
7 éve kaptam a kutyusomat (persze ő választott). Kis westie szőrgombóc, 7 évig sétáltunk együtt, játszottunk, dengeteget foglalkoztam vele. Műtét előtt és után is engem látott elsőként/utolsóként. Mindig együtt aludtunk, sose hanyagoltam el.
Történt, hogy 1,5 éve még egy kutyus jött hozzánk, aki nagyon megszerette az westie bogaramat, ezért a "ha majd elköltözöm jössz te is" gondolat megbukott. Most szeptemberben költöztem el, minden hétvégén 3 napot vele töltök, de úgy vettem észre, hogy már kerül, valamiért haragszik rám. Másokkal kedves persze.
Dagadt is lett, többet alszik, és kicsit magának való is.
2 hete kaptam egy kiskutyát a páromtól, közös gyereknek, vele sem szimpatizál, morog rá, kerüli, pedig a másik kutyát elfogadta, illetve ő játszik is a jövevénnyel...
Mit tehetnék hogy ne haragudjon rám? :( nagyon rossz, hogy nem hozhatom el, de akkor meg a másik kutya lesz lelkibeteg egyedül :(
Nem haragszik, hanem csalódott, mert elhagytad őt.
Miért is bukott meg a gondolat, hogyha elköltözöl megy ő is? Nem fért volna el? Hiszen a másik kutya elfér. Én ezt nem értem.
Én tavaly költöztem kertes házból lakásba és nem volt kérdés, hogy a kutyám, amelyik 2007 óta van velem, jön-e vagy sem. Eszembe sem jutott volna otthagyni anyósoméknál. Milyen ember lennék, ha így tettem volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!