Pontosan hogyan köhög egy kennelköhögéses kutya?
Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 00:21
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Szerintem valami ilyesmi csak többször. Annyit tudok én is hogy erősen köhög, még nem hallottam ilyet.
3/11 bollocks válasza:
Khkh-khaaa-khaaa-kh-khaaa. Pontosan így.
4/11 anonim válasza:
Egyszerűen köhög. Ha köhög, akkor orvos, és ő megmondja, hogy az-e (az lesz)
5/11 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy öklendezős erőltetett köhögés pl? Vagy vagy ily fujtató köhögés? És mikor jön elő? Ugatásnál vagy intenzívmozgás után?
2016. okt. 21. 09:00
6/11 anonim válasza:
Ha a kutya köhög, mutasd meg. Lehet, hogy kénelköhögés, de (csak, hogy ijesztgesselek) szívféreg, vagy bármi más. Lehet, hogy elmúlik magától, de lehet, hogy azonnali beavatkozás kell (ha nemelköhögés, akkor "kertfogság").
7/11 A kérdező kommentje:
Az én kutyámnak nincs viszont az ismerősöm "jó helyről" származó kutyája azt hiszem igen. És most eléggé fosok hogy nehogy az enyém elkapja.
2016. okt. 21. 10:37
8/11 anonim válasza:
Tök mindegy milyen helyről származik, az enyém a kutyasuliban kapta el. A másik meg itthon tőle. Ne eresszétek össze őket. Köhögős kutyának meg állatorvos!
9/11 anonim válasza:
Vidd el dokihoz. Elég nagy eséllyel az lesz.
Mi a kutyánkat kennelköhögéssel hoztuk el a gyepiről. Olyan volt, mintha egy tüdőbeteg zihálna... felvettük telefonra és úgy mutattuk meg a dokinak, amikor elvittük hozzá a kutyát (mert persze pont akkor nem köhögött, ahogy előre sejtettük).
Egyébként van oltás ellene. Belefújnak egy spriccet az orrába és egy évig védett lesz utána. Megéri.
10/11 A kérdező kommentje:
Az én kutyám már kapott egyszer spriccet az orrába. Mondjuk nem tudtuk mi volt az. A doki csakoltottaa kutyád meg se mondta mit kap mi meg fizettünk. Lehet az volt. Azóta az énkutyám nem kezdett köhögni.
2016. okt. 25. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!