Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki milyen kutyust ajánl?

Ki milyen kutyust ajánl?

Figyelt kérdés

Kis testű kutyus szeretnék venni magamnak. Én sokat utazom legfőképpen repülővel így a pici méret nagyon fontos! Olyan kutyust keresek aki alkalmas társnak, tudunk sétálni, es szeretnek vele heti 1 alkalommal agilityzni. Kertes házban lakom, de egy park mellett így a napi séta biztosítva lenne. Amúgy bent lenne a házba, szabad ki-be járással.

A pénz nem akadály :) Én törpe uszkárra vagy yorkiera gondoltam. Vélemények?

2016. okt. 20. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A bichon Erisé érzékeny, kedves, társaságkedvelő, játékos és értelmes kutya. Alkalmazkodó és kiegyensúlyozott természetű, vidám beállítottságú eb. Az agresszivitás teljesen idegen tőle. Meglehetősen eleven, de nem szilaj. Általában igen erősen kötődik a gazdájához és a családjához, s néha nagyon rosszul tűri, ha egyedül hagyják. Erre persze nem is nagyon van szükség, hiszen annyira kicsi és jól alkalmazkodó, hogy gyakorlatilag bárhová el lehet vinni. Rendszerint keveset ugat.
2016. okt. 21. 08:17
 12/12 anonim ***** válasza:

mert az utastérben szerintetek nem kell fizetni?

Ennyi észt... Nézd már meg, hogy mennyit kell fizetni az utastérben és mennyit egy nagyobbért a csomagtérben...

2016. okt. 21. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!