Ki milyen kutyust ajánl?
Figyelt kérdés
Kis testű kutyus szeretnék venni magamnak. Én sokat utazom legfőképpen repülővel így a pici méret nagyon fontos! Olyan kutyust keresek aki alkalmas társnak, tudunk sétálni, es szeretnek vele heti 1 alkalommal agilityzni. Kertes házban lakom, de egy park mellett így a napi séta biztosítva lenne. Amúgy bent lenne a házba, szabad ki-be járással.
A pénz nem akadály :) Én törpe uszkárra vagy yorkiera gondoltam. Vélemények?
2016. okt. 20. 13:51
11/12 anonim válasza:
A bichon Erisé érzékeny, kedves, társaságkedvelő, játékos és értelmes kutya. Alkalmazkodó és kiegyensúlyozott természetű, vidám beállítottságú eb. Az agresszivitás teljesen idegen tőle. Meglehetősen eleven, de nem szilaj. Általában igen erősen kötődik a gazdájához és a családjához, s néha nagyon rosszul tűri, ha egyedül hagyják. Erre persze nem is nagyon van szükség, hiszen annyira kicsi és jól alkalmazkodó, hogy gyakorlatilag bárhová el lehet vinni. Rendszerint keveset ugat.
12/12 anonim válasza:
mert az utastérben szerintetek nem kell fizetni?
Ennyi észt... Nézd már meg, hogy mennyit kell fizetni az utastérben és mennyit egy nagyobbért a csomagtérben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!