Szóval van egy 9 hónapos kölyök kutyám(nagytestű), és a hideg idő beköszöntével kevesebbet eszik. Ugyan azt kapja ugyan úgy mégis csak nyalogatja meg csak a felét/háromnegyedét eszi meg. Viszont ugyan úgy játékos, élénk, nem fogyott. Normális ez? Hidegben nem többet kéne ennie? Egyébként vastag, tömött, 2 rétegű bundája van, nem tudom számít-e.
2016. okt. 19. 23:05
1/9 anonim válasza:
Hol van még valóban hideg? Lehet, te fázol, de a kutyád még nem.Az intenzív növekedés már befejeződött nála. Ne annyit adj neki, mint, amikor növekedésben volt.
2016. okt. 19. 23:41
2/9 A kérdező kommentje:
Én nem írtam hogy fázik sőt oda írtam hogy 2 rétegű bundája van ezzel arra céloztam hogy nem fázik. Csak azért írtam a hideget mert a hideg időszak beköszönte óta eszik kevesebbet. Akkor kevesebbet kap mostantól. Köszi.
2016. okt. 19. 23:58
3/9 anonim válasza:
azért nem biztos
az én kutyámnál is így kezdődött a baj, először kevesebbet evett, de betudtuk a melegnek, hogy a kánikula miatt biztos nem kívánja annyira a vacsiját, mert mellette ugyanolyan játékos volt, rohangált mindenfele, rá egy hétre beütött a baj, és rohanhattunk állatorvoshoz, mert nem akart enni, és csak feküdt, úgymond, egyik napról a másikra, csak később kapcsoltunk, hogy az egy héttel korábbi nem evés, ezt már jelezhette
szóval légy résen
2016. okt. 20. 00:07
4/9 A kérdező kommentje:
Talán az is közre játszik hogy szerintem unja a kajáját. Tápot kap kicsi konzervvel ízesítve. eddig megette de mostanában csak lenyalogatja a konzervet. Ha pl. maradékot kap (1 hónapban 2-3x) azt simán befalja. Meg bármilyen juti falatot is megeszik, csak a táppal lehet baja...nem tudom miért.
2016. okt. 20. 00:12
5/9 A kérdező kommentje:
azért figyelni fogom és ha ennél is kevesebbet eszik vagy bármi más furcsaság történik viszem orvoshoz.
Mert nem szabadna ott maradnia. Amit nem evett meg, azt el kell venni előle.
Egyébként ha 1 napot koplalna, következő nap már lehet, hogy normálisan enne.
A hideg közeledtével egyébként inkább többet kellene ennie , hogy "tartalékoljon", hacsak nem szoba kutya.
2016. okt. 23. 14:57
9/9 A kérdező kommentje:
Szobakutya, és én is tudom hogy többet kéne ennie. Egyébként elég sokat kunyizik, lehet azért nem éhes. Reggel anyum eteti, hiába mondom hogy a maradékot tegye el nem teszi, este én etetem de olyankor általában megeszi. Anyám azt mondta hogy inkább vesz húst és főz neki, hátha utána visszaszokik a tápra, és ha elfogy veszünk más fajtát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!