Debrecenben kutyakozmetikus?
Ajánlottak egy remek szakembert, de nem jut eszem,be a kozmetika címe:S neten nem találom, így hátha tudtok segíteni.
De ha tudtok ajánlani Ti is, szívesen fogadom.
Google a Te barátod is, beírtad volna h Jupet és kidobta volna. Egyébként Jupet.hu-n megtalálod.
Hatvan utcára azért nem megyek, mert oda jártunk dokihoz, és nem akarok többé oda menni. Nem a kozmetikusokkal van bajom, azoknál még nem voltam.
jaj ne haragudj, a Nógárdit nem tudom, csak azt h van a kutyakozmetikus, és van egy segítője is, aki lehet tanuló vagy ilyesmi, azt nem tudom. Annyit mondtak, egy westie-ről volt szó, h fürdetéssel együtt megcsinálták 50 perc alatt, és nagyon precíz munkát végeztek, mindössze 3000Ft-ért. Meg még annyit tettek hozzá, h a telefonkönyvben is benne van a számuk, csak pár nappal előtte kell bejelentkezni.
a hatvan utcai dokival az a bajom, h a pénz az első nála.
állandóan szajkózta a Hill's tápot, és mikor kezdtem utánaolvasni a dolgoknak, kérdeztem tőle, h nem-e az összetétel a lényeg. azt mondta nem azt kel nézni!NA EKKORA KAMUT!és meg sem magyarázta.
na mindegy, én akkor purina pro plannel etettem, mikor panaszunk volt a kutyusommal, a fülét se pucolta ki csak mutatta h majd nekem h kell, és a semmiért elkért 4500 ft ot és megállapította ránézésre h allergiagyanús.
szegény kutyámmal elkezdtünk más kaját etetni, ahogy az orvos javasolta,igaz mást mert halasat, és az se volt jó így jött a hippoallergén.
hozzáteszem, h mikor nála voltunk megint csak magyarázta a hills tápot(amit hiába mondtam neki h nem adok a kutyámnak mert szója van benne, sok kukorica és szénhidrát, plusz anno 1x rábeszélt és szegény kutyámat csak a gyógyszer tette helyre úgy ment a hasa)..
no és nem bírtam tovább, szegény kutyám már aludni sem tudott, elvittem másik dokihoz, aki írt fel neki cseppet és már aznap aludt békésen, plusz 1 hétre rá el is tűnt minden panasz.
ez az új doki azonnal kérés nélkül kitisztította a fülét, fizetek én ha kell de akkor már legyen is miért, nem azért h ír egy papírt arról, h valószínűleg allergiás a kutyám, és hazaküld..mikor nézni nem bírom h szenved szegény. Plusz ez az állandó vásárolj ilyen tápot dolog sem jön be, főleg h tudom a hills nem jó minőség sem a royal, legalábbis én a kutyámnak tuti nem venném, és csak ezt hajtotta..de mindig..
meg azóta hallottam róluk, h volt gy kutyus akik lebénult a hátsó 2 lábára vagy ilyesmi, és már nem is foglalkoztak vele:S na ez is milyen:S egy másik orvos "kaparta össze".
szóval nekem ez. de mással lehet nem történik ilyen, én azóta tapasztaltam annyit, h bátran mehetek más orvos véleményét is kikérni. a mostani kedvesen válaszol minden kérdésemre, és látszik rajta, h ha 20 kérdésem lenne, akkor is mindre szívesen és nyugodtan válaszolna.
Nekem ez is fontos.
mi most a hadházi utcára, Jupet.hu az állatorvosi rendelő címe.(a domb utcain gondolkoztam még akkor)
Nincs olyan tisztaság meg nem olyan nagy a rendelő, de nem is érdekel, ha meggyógyítják a kutyusomat és nem csak a pénzt látják mindenben.
A doki akkor is fogad beteget, ha nem rendel, csak fel kell hívni előtte.
De ha csak úgy mennétek pl. oltásra, v vmi baja lenne a kutyusnak, ajánlom h 5-től menjetek 8ig.
Egy bácsi a doki, de van 2 fiatalabb is, nekem annyi bizonyíték elég volt, h rögtön meggyógyították. Türelmes, írt fel házilag elkészíthető porcerősítőt is, ad tanácsokat is és nem kér érte külön pénzt stb.
PLusz mondta h ő lyme kór elleni oltást nem is ad, amit mi persze beadattunk mert a 60 utcain mondták h kell, sőt most ismételtették volna. Semmi felvilágosítás h mi az értelme stb..na mindegy ez is hosszabb történet.
Nekem még azt ajánlották, h ha vmi komolyabb baja lenne a kutyusnak, akkor a Vezér klinikára vigyem.(bár ilyen ne történjen!)de h ők a legjobbak, ezt többen is mondták már. Mi még ott nem voltunk.
nos remélem segítettem:)
Nekem meg a Vezér utcai jött be eddig.
Ott mi a gond,azon kivül hogya környék legdrágábbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!