Miert pisil be ujra?
Kb 5 honapos kan kutyim eddig lehetosegeihez merten szobatiszta volt(3-4orakat siman kibirt es jelzett ha nagyon menni kellett)
Napi 5setara allitottuk be a napirendet, majd kettore-haromra terveztem leszukiteni. Az elmult par napban viszont rendszeresen becsurizik. Nem tul sokat de a szemem lattara. Aztan huzza ossze magat, tudja hogy nem szabad.
Nem tudom mitol lehet....napi 2-2,5ora aktiv mozgasban van resze azon felul tanitva van,jatszunk vele.
Gondoltam arra,higy esetleg dominancia, vagy mar jelolgetni probal de alapjaraton nincs ezzen baj. Kutyasulizzuk, gyakorlatilag barmikor behivom, eltiltom a kajatol is. Egyszoval hallgat ram.
Tapasztalt mar valaki hasonlokat?
Egészséges? Nézesd meg dokival.
Történt valami változás az életében?
Stressz nem érte?
Az okot kellene megtalálnod.
Napi 3 séta a minimum egyébként lakásban tartott kutyánál, tehát kettőre semmiképpen ne szűkítsd le felnőtt korában sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!