Miért nem pisil lent a kiskutyám?
Ezt tanulta meg hogy oda kell.
Vidd le a pelust és rakd le a fűbe hátha össze tudja kötni egy idő után hogy hova is kéne pisilni.
Azért, mert rászoktattátok a pelusra. Ezért nem érdemes egyáltalán pelenkát venni, mert ez a vége.
Megoldás: pelust felszedni, többet nem használni. Kutyával, ha még kölyök, 2-3 óránként lemenni, vagy tartani egy olyan napot, amikor nagyon sokáig kint vagytok vele, amikor már muszáj pisilnie. Ha sikerül, nagy örömködés. Bent, ha balesetek lesznek, türelem, és takarítás.
Több, mint 2 és fél órát sétáltam most vele, s semmi. Többet nem nagyon tudok lent lenni vele, mert más dolgom is van, meg tanulni is kell.
Akkor majd hétvégén túrázok vele egyet :)
Köszönöm
Szedd fel a pelust, erre nincs más megoldás. Addig várj lent, amíg nem bírja. Ha látod, hogy mégis a lakásban pisili, leszidod(de csak rögtön utána, nem később). Meg fogja tanulni, hogy lent kell pisilni.
Amíg kölyök volt az én kutyusom, ő is peluson kakilt meg pisilt. Én mindig mondogattam neki, hogy "pisi, pisi" majd adtam neki jutalom falatot ha sikerült. Megtanulta, mit is jelent... :) elég könnyen leszoktattam a pelusról, első szóra pisilt és kakilt lent.
Már 7 hónaposan teljesen szobatiszta lett, ha úgy alakul hogy sokáig nem vagyunk itthon, ő simán kibír 10-12 órát pisi kaki nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!